Memleket Partisi adayı Faik Eşme'den önemli açıklama

TAKİP ET

Afyonkarahisar'dan 1. sıra Milletvekili adayı olan Faik Eşme, seçimlerde seçilmesi halinde Memleket Partisi'nden istifa edip bağımsız olarak hizmet vermeyi planladığını açıkladı.

Afyonkarahisar'dan 1. sıra Milletvekili adayı olan Faik Eşme, seçimlerde seçilmesi halinde Memleket Partisi'nden istifa edip bağımsız olarak hizmet vermeyi planladığını açıkladı. Eşme, insanlara faydalı olmayı hedeflediği hayatında siyasi bir geçmişi olmadığını belirterek millete hizmet etmek için yola çıktığını söyledi.

14 Mayıs seçimleri öncesinde yaptığı basın açıklamasında, insan yatırımı tavsiyesinde bulunan Eşme, memleketine hizmet için harekete geçtiğini belirtti. Son iki seçim döneminde aday olmayı düşünse de imkanları elvermediğini ifade eden Eşme, bu seçimlerde Medeni cesaret sergileyerek Memleket Partisi'nden aday adayı olduğunu ifade etti.

Memleket Partisi İl ve Merkez İlçe yönetimlerinin takdiri sonucu 1.sıra Milletvekili adayı olan Eşme, Afyonkarahisar'dan bir Milletvekili çıkarabilmek için seçim çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ettiğini dile getirdi.

Hayatında kaybetmekten korkmayan Eşme, başarılarına ve tecrübelerine güvenerek bağımsız bir Milletvekili olarak hizmet vermek istediğini sözlerine ekledi. Halkın takdirinin kendisi için önemli olduğunu belirten Eşme, seçilmesi durumunda insanların sorunlarına çözüm üretmek için mücadele edeceğini kaydetti.

Eşme, sözlerini tüm halka teşekkür ederek tamamladı.

Faik Eşme Memleket partisi