Memleket Partisi adayı Eşme, 7/24 çalışıyor

TAKİP ET

14 Mayıs seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan Memleket Partisi Milletvekili adayı Faik Eşme, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmıyor.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Memleket Partisi için destek isteyen Eşme’ye vatandaşlardan da büyük destek geliyor.
Özellikle gençlerin bulunduğu bölgelere gençler tarafından davet edilen Eşme, kendisine gençler tarafından iletilen sorun, talep ve önerileri Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye bizzat iletiyor.

ANINDA ÜYE, ANINDA ROZET

Gittiği bir çok bölgede partisine ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyet duyan Eşme, partisine katılmak isteyenleri hemen orada üye yapıp rozetlerini de bizzat kendisi takıyor. Seçim vaatlerini ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin projelerini anlatan Eşme’yi dikkatli dinleyen ve olumlu bulan bir çok vatandaş Memleket Partisine oyunu vereceğini söyleyerek hemen üye oluyorlar.

İLÇELERDE MEMLEKET PARTİSİ RÜZGÂRI

İlçelerde de parti teşkilat mensuplarıyla birlikte ziyaretlerde bulunan Eşme, Dinar ve Dazkırı ilçelerinde vatandaşlarda büyük teveccüh gördü. Özellikle gençlerin tümünün oylarının Memleket Partisine ve Muharrem İnce’ye olduğunu görmekten mutlu olduklarını belirten Eşme; “14 Mayıs’a kadar uyumayacağız. Halkımızın, esnafımızın, çiftçimizin, gençlerimizin yanında olacağız. Var olan sorunların çözümü Memleket partisi ve Muharrem İnce’dedir” dedi.





Faik Eşme Memleket Partisi