Mehmet Zeybek vatandaşları uyardı !

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Semt Pazarını ziyaret ederek vatandaşları ve esnafı maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatıyla Türkiye genelinde uygulanmakta olan koronavirüs denetimleri devam ediyor. Denetimler kapsamında Mehmet Zeybek vatandaşları uyardı 

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi kapsamında toplumun toplu olarak bulunduğu kapalı ve açık alanlarla işyerlerinde denetim yapıyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Ataköy Semt Pazarını ziyaret ederek halkımızı ve esnafımızı, maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı.

Koronavirüs salgın süreci ile alakalı olarak 13 Mart 2020 den itibaren çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getiren Başkan Mehmet Zeybek,  "Özellikle kamusal alanlar ve vatandaşların yoğun olduğu alanlarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarını özenle sürdürüyoruz. Esnaf ve yurttaşlarımıza uyarılarda bulunduk. Vatandaşlarımızın duyarlı olduğunu görüyoruz ancak bu işi bırakmamak lazım. Özellikle, temizlik, mesafe ve maske konusunu devamlı gündemde tutarak çok dikkat etmemiz gerekmektedir. Kurallara uyarak bu süreci inşallah en kısa bir süre içinde aşarız" dedi.

Ğazaryerinde alışveriş yapan hemşehrilerimize ve pazarcı esnafa bereketli kazançlar dileyen Başkan Zeybek, “ Ayrıca talep tavsiye ve şikayetleri yerinde aldık. Buradan tüm halkımızı bugünlerde ilimizde artan Koranavirüs'e karşı dikkatli olmaya çağırıyorum. Maske, sosyal mesafe ve hijyen hayatımızın bir parçası olmalıdır. Herkesi bu konularında taviz vermemeye davet ediyorum. Bu işin şakası yok. Tedbiri elden bırakmayalım. Duyarlı olalım. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bizler önlemlerimizi almazsak, ortaya konan tüm çabalar boşa gidebilir. Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Hükümetimizin, Bakanlıklarımızın ve Bilim Kurulu’nun uyarılarına harfiyen riayet etmelerini halkımızdan rica ediyorum” dedi.