Mehmet Zeybek'ten izcilere müjde!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkan Mehmet Zeybek, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden meydana gelen İzci Kulübü'nü kabul etti.

Başkan Mehmet Zeybek, Çanakkale’de şanlı bir tarihin nasıl yazıldığını, ecdadımızın bu ülkeyi nasıl savaşarak kazandıklarını yakından görmeleri amacıyla izcileri Çanakkale Gezisine göndereceklerinin müjdesini verdi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda ‘İzcilik Kulübü’nün etkinliğe geçmesinden ötürü sevinç duyduğunu ifade eden Zeybek Başkan, öğrencileri 2022 senesinde liderlerinin başkanlığında Çanakkale’ye gönderebileceklerini ifade etti. Zeybek Başkan “2022 senesinde Çanakkale’ye gitmeyen öğrencilerimizi biz götürmek istiyoruz. Çocuklarımız Atalarımızın savaştığı yerleri ve Şehitler diyarını görmüş olurlar. Bize düşen ne varsa her vakit yanınızdayız” dedi.

Okul olarak bir İzci Kulübü kurduklarını anımsatan İzci Lideri Yusuf Akgün ise okulun sosyal etkinliklerini canlandırmak amacıyla harekete geçtiklerini ifade etti. İzci kulübünün yanı sıra okçuluk kulübünü de oluşturduklarını bildiren Akgün, Başkanımız Zeybek’e misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.