Mehmet Taytak, Kamu Sen ailesi ile bir araya geldi

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kamu Sen ailesinin bir araya geldiği bir toplantıda konuşma yaptı.

Taytak, konuşmasında şunları söyledi: "14 Mayıs'ta Erdoğan gitsin diye oy verenler, şimdi bu muhalefet gitsin diye Erdoğan'a oy verecek ve açık ara farkla Cumhurbaşkanımız tekrar seçilecektir." Taytak'ın konuşmasına İl Başkanı Ahmet Kahveci ve diğer parti yöneticileri de katıldı.

Kamu Sen İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk ise konuşmasında Milletvekili Taytak'a ve İl Başkanı Kahveci'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öztürk, "14 Mayıs'ta gerçekleştirilen genel seçimleri başarılı bir şekilde atlattık. Afyonkarahisar'da paralı anketçilere tokat gibi bir cevap verdik. Türk Kamu Sen adına milletvekilimiz Sayın Taytak'a ve İl Başkanımız Kahveci'ye diyorum ki, Türk Kamu Sen sizinle var, sizinle yürüyecektir" şeklinde konuştu.

Başkan Kahveci ise Kamu Sen'e destek verenlere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kahveci, sendikaların kazanımlarının artacağını ve ilerleyeceğini belirtti. Ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi olarak sendikaların bayrak sallamalarını beklediklerini ifade etti.

Milletvekili Taytak ise konuşmasında, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin mecliste güçlü bir şekilde temsil edildiğini söyledi. Taytak, HDP'nin artık onların altında olduğunu ve İYİ Parti'nin ise altlarında olduğunu ifade etti. Ayrıca, Taytak seçimlerde destek veren Kamu Sen ailesine teşekkür etti.

Taytak, önümüzdeki 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaten aldığı oy oranıyla cumhurbaşkanı olduğunu ve bu sefer oy farkının daha da artacağını söyledi. Taytak'a göre, 14 Mayıs'ta Erdoğan'ın gitmesini isteyenler şimdi muhalefetin gitmesi için Erdoğan'a oy verecekler. Açık ara farkla cumhurbaşkanlarını tekrar seçeceklerini belirtti

Mehmet Taytak afyonhaber afyon haberleri afyon siyaset kamusen