Medikal Hava Temizleme Çözümleri: Jonix Hava Temizleme Cihazları

TAKİP ET

Jonix hava temizleme cihazları, yaşam alanlarında üstün bir ortam temizliği elde etmek amacıyla özel olarak geliştirilmiştir.

Jonix hava temizleme cihazları, yaşam alanlarında üstün bir ortam temizliği elde etmek amacıyla özel olarak geliştirilmiştir. Başta kapalı mekanlar olmak üzere insan popülasyonunun yüksek olduğu alanlarda bulaş riski olan hastalıkların yayılım oranı da yüksektir. Bakteri ve virüs gibi mikroorganizmalar aracılığıyla yayılan birçok hastalık, insan sağlığını önemli ölçüde etkileyebilir hatta global ölçekte pandemik salgın haline bile dönüşebilir.

Dolayısıyla kapalı mekanlar ve özel olarak da insan nüfusunun yoğun bulunduğu alanlarda üstün bir hava sterilizasyonu sağlanmalıdır. Günümüzde ise steril bir hava için kullanılan en etkili yöntem şüphesiz hava temizleme cihazlarıdır. Jonix medikal hava temizleme cihazları ise üstün teknolojisi ile tamamen ortamı mikroorganizmalardan arındırır ve yüksek düzeyde bir ortam havası inşa eder.

Üstün NTP Teknolojisi

Jonix hava temizleme cihazları üstün NTP teknolojisine sahiptir. NTP teknolojisi; özel bir filtreleme yöntemi ile havada asılı duran ve yüzey alanında oluşan mikroorganizmaların gelişme faaliyetlerini önler, tamamen yok ederek steril bir ortam havası oluşturur. NTP, yani termal olmayan plazma teknolojisi, esas olarak filtresiz bir hava temizleme olanağı sunar.

Filtresiz hava temizleme ise tamamen kalıntılardan arındırılmış bir ortam havası inşa etmek açısından son derece hayati bir rol oynar. İyonlaşmış gazların kullanıldığı bu teknoloji sayesinde mikroorganizmalar herhangi bir kalıntıya sebebiyet vermeden tamamen yok edilir. Özellikle medikal sektörde mikroorganizmaların kalıntısız ve kalıcı olarak ortam havasından uzaklaştırılması hayati önem arz eder. 

Farklı Alanlar için Özel Modeller

Jonix hava temizleme cihazları, birçok farklı yaşam alanında kullanım için uygundur. Özellikle medikal sektöre özgü olarak geliştirilen medikal hava temizleme cihazları, bulaş riskini önemli ölçüde azaltır. Hastaların yeni hastalıklarla karşı karşıya kalmasını önlediği gibi aynı zamanda sağlık çalışanlarının da güvenli bir ortamda faaliyet göstermesini mümkün kılar.

Özellikle hastalar için daha sağlıklı bir solunum yapabilmek, hastalığın tedavi süreci açısından da belirleyicidir. https://havamtemiz.com/ sitesinde bulunan Jonix medikal hava temizleme cihazları, kısa süre içerisinde ortam havasını sterilize ederek hastaların sağlıklı solunum alması için oldukça elverişli bir yaşam alanı oluşturur.