Manisa Büyükşehir Belediyesi bayramlaştı

TAKİP ET

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Kurban Bayramı'nda vazifiyeti başında çalışmalarını devam ettiren Ulaşım, Zabıta, MASKİ Su Arıza ve Gasilhane birimlerini ziyaret ederek; nöbetçi personeller ile bayramlaştı

Kurban Bayramı süresince Manisalılara hizmet etmek amacıyla vazife başında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi nöbetçi birimlerinde bayramlaşma uygulaması gerçekleşti. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile bir arada gerçekleştirdiği İtfaiye ziyaretinin ardından, Ulaşım Dairesi Başkanlığı personelleri ile bir araya geldi. Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Bülent Ceylan, Başkanvekili Güzgülü’ne Kurban Bayramı süresince devam edecek olan çalışmalar ile ilgili veriler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile kırmızı otobüslerin bayramda bedava ulaşım hizmeti vereceğini açıklayan Ceylan, “Terminallerimiz, faal durumda. Bunun yanısıra trafik sıkışıklığının bulunduğu hallerde ekiplerimiz lüzumlu müdahaleleri yapıyor. Olası sinyalizasyon arızaları amacıyla ekibimiz hazır. Yol çizgi çalışmalarımızı bayram evveli gerçekleştirmiştik, levhalama çalışmalarımız devam ediyor” diye bilgi verdi. Ulaşım Dairesi personellerinin bayramlarını kutlayan Güzgülü, ekiplere çalışmalarında kolaylık diledi.