Kütahyada Büyük Taarruz'a yakışacak kutlama

TAKİP ET

Alevi-Bektaşi düşünce önderi ve İşadamı Ali Aker, Büyük Taarruz'un 99. yıldönümünde Dumlupınar ilçesinde yeni bir organizasyona daha hazırlanıyor.

Kısa bir vakit evvelce memleketi Kütahya/Dumlupınar'da, evvelce Nevruz tebrik uygulaması ve sonrasında da Dumlupınar Üniversitesi ile işbirliği içersinde Hacı Bektaş Veli anma konferansı ve son olarak da Dumlupınar ilçesine bağlı Allıören köyünde Seyyid Hurma Dede anma etkiliği ve Cem evi açılışı gibi farkındalık aktiviteleri düzenleyen Alevi-Bektaşi düşünce önderi ve İşadamı Ali Aker, Büyük Taarruz'un 99. yıldönümünde Dumlupınar ilçesinde yeni bir organizasyona daha hazırlanıyor. Tam bir Atatürk ve Türkiye sevdalısı olan Ali Aker, 27 Ağustos 2021 tarihinde Büyük Taarruz'un kazanıldığı tarihi topraklardan olan Dumlupınar'da Büyük Taarruz amacıyla büyük bir Zafer kutlaması uygulaması gerçekleştirecek.

Yapacağı faaliyetin Büyük Zafer'in 99. yıldönümüne yakışacak bir aktivite olacağını ifade eden Kütahyalı İşadamı Ali Aker:"Bugüne kadar gittiğim her ülkede, katıldığım her programda Türk soyundan olmam ve Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimiz ile her vakit haysiyet ve gurur duydum. Ulu Önder Atatürk'ün:'Hayatı ve özgürlüğü amacıyla ölümü göze alan bir ulus katiyen yenilmez" sözünde de belirttiği gibi bizler her vakit yurt amacıyla canımızı gözümüzü kırpmadan verebilecek çok seyrek bir ulusiz. Bu vesile ile başta Ulu Önder ve Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum."dedi