Kuşadası'nda haşerelere karşı ilaçlama yapılıyor

TAKİP ET

Kuşadası Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte artan haşerelere karşı ilaçlama seferberliği başlattı

Kuşadası Haber : Halk sağlığını ilgilendiren konularda etkin mücadelesini sürdüren Kuşadası Belediyesi, şehir merkezi ve Sahil siteleri ismi ile bilinen Karaova Mahallesinin  tamamını gece geç saatlerde ilaçladı.

Yurtiçi Haberler Genel Yayın Yönetmeni İsteniş Hakan Tüplek'in özel haberine göre; Belediye Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde görevli personeller eşliğinde yürütülen çalışmalarda, cadde ve sokakların yanı sıra sahil alanları haşerelere karşı ilaçlandı. Teknik donanımlı araçlar ve deneyimli elemanlarla yürütülen ilaçlama çalışması, insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlarla gerçekleştiriliyor. 



Genel ilaçlamanın yanı sıra, sivrisinek ve karasinekler ile mücadelesi ve gece sivrisinek ilaçlama çalışması yapan ekipler, dezenfekteye de özen gösteriyor.

İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK: TATİLCİLER ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Yapılan ilaçlama çalışmaları hakkında bilgi veren Tüplek, "Havaların ısınması ile sivrisinek, karasinek ve haşereler çoğaldı. Kuşadası Belediyesi gece 23:00 olmasına rağmen sahadalar. Yapılan çalışmalar ile Karaova Mahallesinde tatillerini geçiren vatandaşlarımız sıcak havalarda sivrisinek, karasinek ve haşere sorununu yaşamıyor. Evlerde ve sahillerde  haşere sıkıntısı çekilmiyor. Ekiplerimize çalışmaları için teşekkür ederiz ifadelerine yer verdi.

kuşadası belediyesi ilaçlama isteniş hakan tüplek