Kumartaşlı, Başkanlık için Adaylığını Duyurdu

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, derneğin 7. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa tekrar aday olduğunu açıkladı.

Kongre Hazırlıkları Başladı

Dernek, 17 yıl boyunca başkanlığını yürüten Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, yapılacak olan kongrede tekrar aday olma kararı aldı. 04 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek kongrenin çoğunluk sağlanamadığı takdirde 11 Şubat 2024 tarihinde tekrarlanacağı öğrenildi. Kongre sürecini duyuran Başkan Kumartaşlı, genel kurul tarihinden bir ay önce aday olan üyelerin adli sicil kaydını sunması gerektiğini belirtti.

Kumartaşlı'nın Açıklaması

Başkan Kumartaşlı, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Genel Merkez Yönetim Kurulunun 24.11.2023 tarih ve 25 sayılı kararı gereği Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmak isteyen üyelerimizin tüzüğümüzün 21. Maddesi a) bendine istinaden genel kurul tarihinden bir ay öncesi vereceği aday müracaat dilekçelerine ek olarak adli sicil kaydı sunması gerekmektedir. Saygılarımızla tüm üyelerimize duyurulur."

Başkan Kumartaşlı'nın bu açıklamayla birlikte derneğin geleceği, üyeler ve kamuoyu tarafından merakla beklenmeye başlandı. Kongre sonuçları, derneğin yeni yönetimini ve başkanını belirleyecek

ismail kumartaşlı aday