Konya'da Ulaşım Rüzgarları Esti: Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı Hizmete Girdi!

TAKİP ET

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek adına yepyeni projelerle çehresini değiştirmeye devam ediyor. Son olarak tamamlanan Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı, alt geçitten sonra üst kısımdan da trafik akışına açıldı.

Ulaşımı Kolaylaştıran Sedirler Köprülü Kavşak Hizmete Girdi!

Başkan Altay, yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Sedirler Köprülü Kavşağı'nda yaşanan gelişmeleri açıkladı. Bu önemli projenin şehirdeki ulaşım sorunlarına etkili bir çözüm getireceğine inanan Başkan Altay, Kavşağımız, trafik akışını düzenleyerek hem şehrimizin çehresini değiştirecek hem de vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım deneyimi sunacak dedi.

Modern ve Etkili Ulaşım İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Başkan Altay, Sedirler Köprülü Kavşağı'nın yanı sıra şehir merkezinde başlattıkları diğer ulaşım projelerinin de planlandığı gibi sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti. Konya'nın daha modern ve etkili bir ulaşım ağına kavuşması için aralıksız bir şekilde çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Başkan Altay, Bu projelerle şehrimizi geleceğe taşıyacak adımları atmaya devam ediyoruz şeklinde konuştu.

Bu önemli gelişmenin yanı sıra, Başkan Altay, emeği geçen herkese teşekkür ederek şehir için hayırlı olmasını diledi. Sedirler Köprülü Kavşağı'nın hizmete girmesiyle birlikte, Konya'da ulaşım rahatlaması ve konforlu bir şehir yaşamı hedefleniyor.