Kemal Demirkırkan Chp İl Başkanlığı'ndan istifa etti

TAKİP ET

CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, 24 Haziran'da yapılan Genel Seçimlerde partisinden aday adayı olma için İl Başkanlığı'ndan istifa etti.

Düzenlediği Basın Toplantısı ile Parti üyelerinin huzurunda istifasını açıklayan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan yaptığı açıklamada, “Partiye girdiğim ilk günden bu yana taşın altına elimi koydum. 27 Mayıs 2012 tarihinden beri bir fiil yönetici olarak, partimin neferi olarak, Mustafa Kemal’in askeri olarak çalıştım.İl yönetim kurulu üyeliği, Merkez ilçe Başkanlığı ve 2 dönem il başkanlığı yaptım.  Bu süre içinde örgütümüzle, yönetici arkadaşlarımızla birlikte AKP iktidarına karşı el ele vererek mücadele ettik. Bedeller ödedik. Ülkemiz için, Afyonumuz için bedeller ödemeye de devam edeceğimden hiç kuşkunuz olmasın.

 

Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığından, Milletvekili aday adaylığı süreci başladığı için istifa ettiğini bildiren Demirkırkan, “Bana bu kutsal görevi layık gören ve destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma, ilçe örgütlerime, kadın ve gençlik kollarımıza, belediye başkanlarımıza kısacası tüm örgütlerimize teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da demokrasimizi, özgürlüklerimizi, parlamenter sistemimizi, çocuklarımızı, gençlerimizi, tehdit altında olan geleceğimizi bu iktidardan kurtaracağız” dedi