Kasko Sigortası Nedir, Nasıl Teklif Alınır?

TAKİP ET

İsteğe bağlı sigorta türleri arasında yer alan kasko sigortası kaza ve benzeri olumsuz durumlarda kendi aracınızı güvence altına almanızı sağlayan bir sigorta türüdür.

İsteğe bağlı sigorta türleri arasında yer alan kasko sigortası kaza ve benzeri olumsuz durumlarda kendi aracınızı güvence altına almanızı sağlayan bir sigorta türüdür. Aracınızın markası, modeli, kaza geçmişi, hasarsızlık durumu gibi ölçütlere göre hesaplanan sigorta bedelini ödeyerek sigortanızı başlatabilirsiniz. Her aracın fiziksel özellikleri farklı olacağından sigorta bedeli de buna bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Aracınıza özel maliyet için kasko hesapla hizmetinden faydalanarak, en uygun ve tahmini fiyat değerini doğrudan görebilirsiniz. Her sigorta şirketinin fiyat uygulaması ve hizmet anlayışı farklılık göstereceğinden birden fazla şirketten kasko teklifi alabilirsiniz.



Genellikle kasko sigortası ile trafik sigortası birbirine karıştırılır. Bu iki sigorta türünden trafik sigortası zorunlu olması ve kaza halinde diğer aracı koruma altına almasıyla farklılık gösterir. Aracın sigortası bittiğinde, ikinci el ya da sıfır araç aldığınızda aracı trafiğe çıkarmak için trafik sigortası yaptırmanız gerekecektir. Kasko ise isteğe bağlıdır ve sizin aracınızı güvenceye alır.

Kasko Sigortası Teklifi Al

Kasko teklifi alırken online hesaplama yapabilirsiniz. En uygun teklif için cep telefonu numaranız, TC kimlik numaranız, e-posta adresiniz, araç bilgileriniz gibi bilgilere ihtiyacınız olacaktır. Bunları eksiksiz olarak girerek teklif talebinizi iletebilirsiniz. Bilgileri gönderdikten sonra size online olarak ya da doğrudan telefon üzerinden geri dönüş yapılacaktır. Size özel hazırlanan poliçe detaylarına onay verip poliçe bedelini ödediğinizde kasko sigortanız işlemeye başlayacaktır. Kasko hesapla işlemlerinizde çok sayıda sigorta şirketinin bir arada bulunmasından dolayı e-sigortam sizin için en doğru adres olacaktır. 7 gün 24 saat kesintisiz destek veren e-sigortam başta kasko sigortası olmak üzere tüm sigorta türlerinde yanınızdadır. Sigorta poliçenizde yer alan risklerin gerçekleşmesi halinde süreci sorunsuz şekilde yürütmenizi sağlayan e-sigortam indirimli fiyatlarla kasko teklifi almanızı mümkün hale getirecektir.

kasko sigortası kasko sigortası nedir kasko sigortası teklif al