Kan ver Afyon kampanyasına Çöl'den büyük destek

TAKİP ET

Sandıklı Belediyesi önünde açılan Kızılay kan bağış noktasına tam destek Başkan Mustafa Çöl'den büyük destek geldi

Sandıklılılar Vakfı tarafından düzenlenen anlamlı etkinlikte 5 ve 12 Ekim 2020 Pazartesi günleri saat 10:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacak olan etkinlik kapsamında Kan Bağışı yapılabiliyor. Başkan Mustafa Çöl yaptığı açıklamada kan bağışına büyük destek vererek şu ifadelere yer verdi.
 
Çöl ; Sayın Valimiz Gökmen Çiçek tarafından desteklenen bu proje ile Afyonkarahisar ilimizin olduğu gibi Sandıklı ilçemizinde duyarlı bir şehir olması münasebeti ile “Kan ver Afyon” kampanyası Sandıklılılar Vakfımızın öncülüğünde ilçemizde başlamıştır.
 
Pandemi sürecini iyiden iyiye hissettiğimiz bu günlerde yapılacak olan kan bağışı, ihtiyacı olan vatandaşlarımız için hayati önem arzetmektedir. Özellikle Covid-19 hastalığını atlatan halkımızın yapacağı kan bağışları hastalık geçirmeyen halkımızın vücut dirençlerini arttırmada çok faydalı olduğu yapılan tetkiklerle anlaşılmıştır.
 
Ben kadim ilçemiz olan Sandıklılı halkımızın ihtiyaç halinde neler yapabileceğini, elini taşın altına sokmaktan asla geri durmayacağını çok yakından görmüş bir kardeşiniz olarak kan bağışı yaparak bu sorumluluğu da yerine getireceğinize olan inancım tamdır.
 
Bu vesile ile başta bu organizasyonu düzenlenmesine vesile olan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Kızılay Derneğine, Türkiye Afyonkarahisar Platformuna, Sandıklılılar Derneğimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, daha sağlıklı günler diliyorum dedi