Kadınları desteklemek için etkinlikler düzenleniyor!

TAKİP ET

Kaymakam Bilici Kaymakam Refiki Ahmet Berkay Deniz ve Kezban Yerlikaya ile Birlikte Emirdağ Kadın Kültür Evi ve Kooperatifini Ziyaret Etti

Ziyarete Kadın Kültür Evinde incelemelerde bulunarak başlayan Kaymakam Bilici ve ziyaretçiler, burada kadınların hizmetine sunulan Kafeterya, Eğitim Salonu, Dinlenme Salonu, Kreş ve Çocuk Eğitim Alanlarını gezerek Kadın Kültür Evinin işleyişi ve faaliyetler hakkında bilgiler aldılar. Bu alanların Emirdağlı kadınlarımızın hizmetine sunulduğunu belirten Kaymakam Bilici, kadınları desteklemek için düzenli olarak sanat, spor, sosyal ve kültürel alanlarda etkinliklerin düzenlendiğini ifade etti.

Ardından Kadın Kooperatifinde bulunan Cam İşleme, Ahşap İşleme ve Boyama, Dikiş-Nakış ve Kilim Dokuma atölyelerini gezen Kaymakam Bilici ve ziyaretçiler, bu atölyelerde kadınların büyük bir emek harcayarak ürettikleri ürünleri incelediler.

Kaymakam Refiki Ahmet Berkay Deniz ve Kezban Yerlikaya, Kaymakam Bilici’ ye çok güzel bir hizmet sunduklarını ifade ederek kadınlara sağladıkları bu imkanlardan dolayı teşekkür ettiler.

emirdağ haber