Kadın kolları bu işin mayasıdır

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi, İl Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte Merkez İlçenin haftalık olağan toplantılarına katıldı.

“GENÇLERİMİZ HEYECANIMIZ, KADINLARIMIZ GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLARIMIZ”

 

Burada konuşan Çelebi kongre sürecinin başladığını söyledi. AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen de yaptığı konuşmada “Gençlerimiz heyecanımız, kadınlarımız görünmeyen kahramanlarımız” dedi. 
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi, İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Çelebi daha sonra Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte Merkez İlçe Başkanlığının haftalık olağan toplantısına katılarak istişarelerde bulundu.

“Kadın kolları bu işin mayasıdır”
 
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk de konuşmasında Kadın Kolları’nın AK Parti'nin görünmeyen yüzü olduğunu kaydetti. Ertürk, “AK Parti 2002 yılından bu yana seçimlere girdi. Bütün seçimlerden sandıktan zaferle çıktı. Bu başarının mimarlarından biri de şüphesiz Kadın Kollarıdır. Kadınlar siyasete nezaket muhabbet ve zarafet getirdi. Haliyle de başarılar ardı ardına geliyor. Bütün seçimlerde gece gündüz demeden arı gibi çalışarak zafer mücadelesi veriyorlar. Top yekûn harekete geçerek çalmadık kapı bırakmıyorlar. Kadın kolları bu işin mayasıdır” dedi.