İzmir Karabağlar'da asfaltlama muhteşem

TAKİP ET

İzmir'de Karabağlar Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'ne kazandırdığı son teknoloji vasıtaların da katkısıyla asfaltlama atağına geçti.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yurttaşların kendilerine emanet ettiği her kuruşu yerinde değerlendirerek çoğu birime son teknoloji vasıtalar satın aldıklarını söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nin de asfalt kazıma, asfalt serme, silindir ve kamyonlarla güçlendirildiğini altını çizen Başkan Selvitopu, “Ekiplerimiz bu vasıtaların katkısını sahada çok net bir şekilde görüyor. İşleri çok kolaylaştı. Böylece zamandan ve emekten tasarruf sağlanmış oldu” dedi.

Eski asfaltın evvelce “freze” adı verdiği vasıtayla kazındığını, ardından da “finişer” aracıyla serim yapıldığını bildiren Başkan Selvitopu, “Böylece serimin de niteliği artmış oldu. Muhtarlarımız, vatandaşlarımız da bu amaçla sık sık teşekkürlerini iletiyorlar. Bütçe olanaklarımız doğrultusunda vasıta parklarımızı güçlendirmeye, benzerlerinin miktarını artırmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.