İyi Parti Koçak'la özleşti

TAKİP ET

31 Mart Yerel seçimlerde İyi Parti Belediye Başkan adayı olan ve az bir farkla seçimleri kaybeden Dr. Mahmut Koçak partiyi ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekilliği görevinden sonra İyi Partide siyasetini sürdüren Dr. Mahmut Koçak İyi Partiyi ziyaret etti.

Çok sayıda partilinin hazır bulunduğu ziyarette, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu bir konuşma yaptı. Konuşmasında “Yerel seçimlerde partimizin Belediye Başkan adayı Sayın Koçak bu seçimi kaybetmemiş, kaybettirilmiştir. Seçim sonuçlarına Yapılan itirazlar hiç bir seçim kurulu tarafından dikkate alınmayarak adeta diğer aday kazandırılmıştır. Mahmut Koçak ismi İyi Parti ile özleşmiş, bundan sonraki seçimlerde daha güçlü hazırlanacağız ve Koçak’ın ziyaretinden mutluluk duyuyorum” dedi. Koçak ise yaptığı açıklamada, “İyi Parti yıldızı parlayan bir partidir. Yeni kurulmasına rağmen büyük başarılara imza atmıştır. Teşkilatçı ruhu ile yeni seçilen İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile bir çok başarıları beraber yaşayacağız. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.