İYİ Parti İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu hafta sonunu dolu dolu geçirdi

TAKİP ET

2 Mart Cuma günü İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Merkez İlçe Teşkilatı yöneticileri ve birçok partili İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe'nin babasının Sorkun'da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cenaze namazının ve taziyelerin ardından ilçe ziyaretlerine geçildi.

Cuma günü ilk ziyaret Hocalar ilçesine gerçekleştirildi. İYİ Parti Hocalar İlçe Başkanı Fikri Özer'e Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Hocalar ilçesindeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Özer, gün geçtikçe üye sayılarının arttığını ve Hocalar halkının partilerine büyük bir teveccüh gösterdiklerini ifade etti.

Günün ikinci ziyareti Sandıklı ilçesine gerçekleştirildi. İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanı Mehmet Bahşi ve yönetim kurulu üyelerini ilçe binasında ziyaret eden İl Başkanı Gümüş ve beraberindeki heyet çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Bahşi, yerel seçimlerde Sandıklı Belediyesi'nin mutlaka kazanacaklarını söyledi. Ziyarette eski belediye başkanlarından İsmail Elibol ve Mustafa Baştuğ da yer aldı. Sandıklı'daki çalışmalardan oldukça mennun olduğunu belirten İl Başkanı Gümüş, “Sandıklı'da çok iddialı bir yönetim var. Bu yönetim Allah'ın izni ile Sandıklı Belediye Başkanlığı'nı alacak” dedi.

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Yönetimi ziyaretlerine Cumartesi günü de tüm hızıyla devam etti. Cumartesi günü ilk olarak Çay ilçesine giden İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş ve beraberindeki heyet, Çay İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Yücel İnanç'ı ve partilileri ziyaret etti. İlçe Başkanlığı ziyareti sonrasında Gümüş ve beraberindekiler Afrin Gazisi Recep Çağlar'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Çay ilçesi ziyaretleri sonrasında Gümüş ve beraberindekiler Sultandağı ilçesine gitti. İlçe binasında İYİ Parti Sultandağı İlçe Başkanı Mustafa Doğan'dan bilgiler alan Gümüş ve beraberindekiler fikir alışverişinde bulundu. Gümüş daha sonra İYİ Parti Bolvadin İlçe Başkanı Hakkı Tokpınar'ı ilçe binasında ziyaret ederek partililerle biraraya geldi. Bolvadin'de Avşar Emaye Fabrikası'nı da ziyaret eden Gümüş, fabrika sahibi Raşit Tabak'tan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Cumartesi gününün son ziyareti ise Emirdağ ilçesine gerçekleştirildi.

 

İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanı Cemil Kuş ve partililerle bir araya gelen Gümüş ve beraberindekiler ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretler sonrasında değerlendirmede bulunan Gümüş; “Her gittiğimiz ilçede İYİ Parti'ye olan ilgiyi gördük. Halkın teveccühü her geçen gün daha da artıyor. Son günlerde yaşanan Afyon Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi konusunda vatandaşların çok büyük tepkisi var. Önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlerde parti olarak baraj sıkıntımız yok. Çok sayıda ilçe belediyesini kazanacağız ve İYİ Parti olarak milletvekili çıkaracağız” dedi.