İYİ Parti Çay İlçe Teşkilatı'ndan 2024 Yerel Seçimler İçin Yoğun Hazırlık

TAKİP ET

İYİ Parti Çay ilçe teşkilatı 2024 yerel seçimlerine hızla hazırlık yaparken, teşkilattaki aday adayları arasında yer alan kişilikler ilçenin sevilen ve saygın simaları. İş dünyasından tanınan Yaşar Kemal Kantartopu'nun da aday adayları arasında olması dikkat çekiyor.

2024 Yerel seçimler öncesi İYİ Parti Çay ilçe teşkilatı yoğun bir hazırlık sürecinde. İlçenin tanınmış ve saygın kişilerinin aday adayı olması partinin seçimlere olan ciddiyetini gözler önüne seriyor.

Çay ilçe teşkilatına belediye başkan aday adayı olarak başvuran isimlerin başında ise Yaşar Kemal Kantartopu geliyor. İlçenin sevilen iş insanlarından Kantartopu, sosyal sorumluluk projeleri ve iş dünyasındaki başarılarıyla tanınıyor. Kantartopu'nun belediye başkan adayı olma yönünde atılan adımlar Çay halkında heyecan uyandırıyor.

İYİ Parti'nin 2024 yerel seçimleri öncesi Çay ilçe teşkilatındaki bu yoğun çalışma ve hazırlıkların partinin yerel seçimlerdeki başarısına katkıda bulunacağı düşünülüyor. Partinin önümüzdeki dönemlerde açıklayacağı diğer aday adaylarının da tıpkı Kantartopu gibi Çay halkından yoğun ilgi göreceği öngörülüyor.

Yerel seçimlere hazırlıkları tüm hızıyla süren İYİ Parti'nin, seçim rüzgarını daha da hızlandırarak sürdüreceği ve seçmenin yoğun ilgisini üzerine çekeceği bekleniyor. Önümüzdeki aylar seçimlerin kaderini belirleyecek kritik bir dönem olacak gibi görünüyor

Yaşar Kemal Kantartopu