İYİ Parti Afyonkarahisar adayı Olgun, esnaf ziyaretinde açıklamalarda bulundu

TAKİP ET

Afyonkarahisar İYİ Parti 1. sıra milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Yeşilyol ve Sevgiyolu caddelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Olgun, "İYİ'ye ve güzele uyanacağımız günler yakın" dedi. Afyonkarahisar'ın bu iki güzel caddesinin gün boyu yediden yetmişe birçok kişinin uğrak noktası olduğunu belirten Olgun, burada esnafla yaptığı sohbetlerde umut ve kaygılarını dinlediğini ifade etti.

Olgun, İYİ Parti'nin Seçim Beyannamesi'nde yer alan ekonomi modelinin uygulamaya geçişiyle birlikte artık her sabah yeni bir gündeme değil, iyi ve güzele uyanacaklarını söyledi. İYİ Parti'nin istikrarına ve halkın desteğine güvendiğini ifade eden Olgun, "Milletvekili adayımız Gönül Ar Güngör, Doktor Mehmet Telek, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanımız İzzet Köken ve Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretimizdeki manzara gösteriyor ki seçimden ve ülke yönetiminden beklentilerimiz hep ortak. Temel ihtiyaçların lüks olmadığı bir yaşam hepimizin arzusu. Bu seçimle mümkün. Bizimle mümkün" diye konuştu.