İstanbul Tersanesi Komutanlığı, 100. Yıl Etkinlikleri'nde marşlar seslendirdi

TAKİP ET

İstanbul Tersanesi Komutanlığı, 100. Yıl Etkinlikleri'nde marşlar seslendirdi

İstanbul Tersanesi Komutanlığı, İstanbul Valiliğinin 100. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Atatürk, Vatan ve 100. Yıl Marşlarını Seslendirdi

T.C. Millî Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nın, İstanbul Valiliğinin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında, tarihî yerleşkesinde Atatürk, Vatan ve 100. Yıl Marşlarını seslendirdiği bildirildi.

Açıklamada, "1455 - 1999 yılları arasında Haliç'te önce Tersane-i Amire adıyla daha sonra da Taşkızak Tersanesi Komutanlığı adıyla görev yapan şu anda ise Pendik'te millî gemilerimizin tasarım inşa ve onarımlarını gerçekleştiren İstanbul Tersanesi Komutanlığımız, İstanbul Valiliğince düzenlenen 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında, tarihî yerleşkesinde Atatürk, Vatan ve 100'üncü Yıl Marşlarını seslendirdi. Etkinliğe İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve diğer protokol üyeleri katıldı." ifadelerine yer verildi.

Atatürk, Vatan ve 100. Yıl Marşlarının seslendirildiği etkinlikte, İstanbul Tersanesi Komutanlığı bandosunun yanı sıra, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Devlet Korosu da sahne aldı. Etkinlik, katılımcılardan büyük beğeni aldı.

İstanbul Tersanesi Komutanlığı İstanbul Valiliği 100. Yıl Etkinlikleri Atatürk Marşı