Hüseyin Sezen Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu

TAKİP ET

Ak Parti Afyonkarahisar eski İl Başkanı Hüseyin Sezen bugün akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. İşte Hüseyin Sezen'in adaylık açıklaması.

14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikte yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Afyonkarahisar’dan aday adayı olduğumuz duyurmak için siz kıymetli teşkilatımızın ve basın mensuplarının huzurundayım. 

Kıymetli hazirun, değerli basın mensupları; yüzyıllardır süregelen bu dava hareketinin bir neferi olarak Nemrud’un ateşini söndürmek için su taşıyan bir karınca misali neden aday olduğumu kısaca açıklamak istiyorum; 

Kuruluşundan günümüze her kademesinde aşkla şevkle çalıştığım, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızla aynı yolda aynı zamanda yol yürümekten her zaman onur ve şeref duyduğum, hiçbir zaman sıradan bir siyasi parti olarak görmediğim bir dava hareketi, ülkenin umudu ümidi olan AK Partimize bugün itibariyle milletvekili aday adaylığı müracaatımı yapıyorum. 

2023 seçimlerinde teşkilatta hiçbir mensubumuzun küskünlük dargınlık gibi bahanelerle geri durma, maçı tribünden izleme gibi bir durumu olmamalı. Hep birlikte inşallah her zamankinden daha çok sahada olup vatandaşlarımızla birebir görüşeceğiz.  
Henüz muhalefette iken korku imparatorluğu oluşturup ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışanlara,

Aziz milletimiz için mevcut yapılan yatırımları yıkma dışında herhangi bir icraat vaat etmeyip, şimdiden makam paylaşanlara, paylaşamayıp kavga edenlere, 
Şehit Ömer Halis Demir’i bir gün dahi savunmayıp, onlarca insanın kanını elinde taşıyan terörist Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya özgürlük isteyenlerekarşı bugün AK Parti’den milletvekili aday adayıyım. 

Değerli basın mensupları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İttifak Ortağımız MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi bir kenara bırakıp, başınızı iki elinizin arasına koyup şöyle bir düşünün; 2023 seçimlerinin gecesinde bir şehit annesi olduğunuzu, evladınızı şehit eden cani terör örgütü PKK’lıların Kandil’den zafer çığlıkları attığını… 

İşte bu yüzden AK Parti’nin bir neferi olarak bugün milletvekili aday adayıyım. 

14 Mayıs’ta yok olmak üzere olan terör örgütlerine can suyu verecek olanlar değil; Milli duruş sergileyenler kazanacak. Ülkemizin ekonomisini şimdiden IMF’ye teslim etme vaadinde bulunanlar değil, milli ekonomi diyenler kazanacak. ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefimize; Yatırım Üretim Arge İstihdam ve Kalkınma anlayışıyla, aşkla inançla yorulmadan değişmeden hep birlikte el ele, omuz omuza yürüyeceğiz ve birlikte kazanacağız.

Afyonkarahisar halkımız kazanacak, Türkiye kazanacak.

Hüseyin Sezen Ak Parti Hüseyin Sezen Milletvekili Hüseyin Sezen Milletvekili aday adayı Hüseyin Sezen Afyon haber Afyon siyaset