Hidrolik Transpalet

TAKİP ET

Hidrolik transpalet çeşitleri, yük kapasitesi olarak ağır yüklerin kaldırılmasını mümkün kılan iş makineleridir.

Hidrolik transpalet çeşitleri, yük kapasitesi olarak ağır yüklerin kaldırılmasını mümkün kılan iş makineleridir. Bu makineler ile genel olarak kısa mesafeli taşıma işlemleri yapabilirsiniz. Farklı çeşitler halinde üretilen transpalet modelleri, akülü transpalet ya da manuel transpalet olarak 2’ye ayrılır. Kullanım yapılacak olan alana ve taşınacak malzemeye göre değişiklik gösteren yük kapasitesi, transpaletin modeline göre de değişebilir.

Basit bir çalışma sistemine sahip olan hidrolik transpalet, iki adet çatal mekanizmasına sahip olarak bu çatalların taşınacak yükün alt kısmına girmesi ile çalışır. Bu aşamada dikkatli davranmak ve malzemenin çatal kısmına tam olarak oturduğunu görmek gerekir. Aksi bir durumda malzemelerin çatal kısmında dengeyi sağlayamayarak düşme gibi durumları da vardır. Bunun yanında, engebeli arazilerin yerine düz bir zemin üzerinde kullanım yapmak da önemlidir. Eğer hidrolik transpalet modelleri ile engebeli arazilerde çalışmayı denerseniz, arazinin olumsuz şartları nedeni ile istenen hareket ve manevra kabiliyetine erişemezsiniz.

Hidrolik transpalet çeşitleri, sahip oldukları kısıtlı kol hareketi ile en hızlı kaldırma işlevine sahiptir. Bu oluşturulan sistem sayesinde çok daha az efor sarf ederek daha hızlı bir çalışma prensibine sahip olabilirsiniz. Kaldırma kapasitesi olarak da son derece ağır yüklerde dahi işlem yapabilen hidrolik transpalet çeşitleri, bu özellikleri sayesinde inşaat, fabrika ve depo gibi birçok alan üzerinde çalışabilmektedir. Çok çeşitli bir yapıya sahip olan bu modeller, farklı kaldırma kapasiteleri ve hızlı manevra kabiliyetleri sayesinde iş ortamınız ile de uyumlu bir mekanizmaya sahip olacaktır.

Türkiye’nin en büyük elektrik malzemeleri toptancısı elektromarketim.com’u ziyaret ederek tüm transpaletler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

toptan elektronik ürünler transpalet tavan armatürü transpalet çeşitleri led armatür