Hayırlı Uğurlu Olsun !! ÜNPA Yapı Malzemeleri Afyon'da açıldı !!

TAKİP ET

Ünpa Yapı Malzemeleri açılışı yapıldı

Afyonkarahisar Merkez, Meteoroloji yanında bulunan Ünpa Yapı Malzemeleri işyerinin açılış törenine Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal , İhsaniye Belediye Başkanı Tunay TÜRKMEN'in yanı sıra , siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta yaptığı konuşmada Afyonkarahisar'da Yapı Malzemeleri açısından yeni bir işyerinin açılışını gerçekleştirmenin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Milletvekili Burcu Köksal“Afyonkarahisar her alanda büyüdükçe, yeni işyerleride hizmete giriyor, esnafımızın kazancı artıyor. Vatabdaşların şehir merkezi karmaşalığına girmeden rahat rahat alışveriş yapacakları böylesine işyerlerinin çoğalmasını temenni ediyorum. İşletmemizin sahibine ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Açılışta İhsaniye Belediye Başkanı Tunay TÜRKMEN'de , işyeri sahibi ve vatandaşlarla beraber açılışı yaparak işyerini gezdi. İş yerinin halka sunacağı hizmetler ile ilgili bilgiler aldı. 

 

Açılışta İşyerini gezen vatandaşlarda özellikle Vitrifiye ve Lavaboların şıklığı ile bu ürünlere dikkat çektiler. Birbirinden zengin seçeneklere sahip Ünpa Yapı Malzemeleri açılışı yapılan ikramlar ile devam etti.