GÜLTEKİN UYSAL "İNSANLARIMIZDA MÜTHİŞ BİR HASRET VAR"

TAKİP ET

Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, "İnsanlarımızda müthiş bir hasret var. İktidar kendi yorgunluğunu toplumun üstüne kapaklanarak telafi etmek istiyor. İnsanımızın sağduyusuna inanıyoruz" dedi.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Gültekin Uysal, vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaştı.

 

Sinanpaşa ilçesindeki esnafı ziyaret eden Uysal, "Dik durdun, koltuk uğruna Soylu ve Kurtulmuş gibi saf değiştirmedin, davay satmadın, helal olsun sana, Afyon'un lideri, Türkiye'nin lideri" sözleriyle karşılandı.

 

24 Haziran seçimlerinin, duvarları yıkmak adına önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Uysal, "Bir kişinin geleceğini teminat altına alma adına değerlerin yutulduğu, yok edildiği, adına siyaset diyemeyeceğimiz bir propaganda var karşımızda. Ama insanlarımız artık bunları yemiyor. Siz ve sizin gibiler 24 Haziran'daki dip dalganın tetikleyicileriniz. İnsanlarımızda müthiş bir hasret var. İktidar kendi yorgunluğunu toplumun üstüne kapaklanarak telafi etmek istiyor.  İnsanımızın sağduyusuna inanıyoruz" dedi.

 

DOKUNULAMAZ DENİLEN İKTİDARA DOKUNULDU

İktidarın ve küçük ortağının söyleyecek sözlerinin kalmadığını belirten Uysal, "Söyleyecek sözü kalmamış, heybeden çıkartacak turbu kalmamış, sepette satacak pamuğu kalmamıştır. Riske ortak edilmiş, borçlandırılmış kitleler var. Ondan daha önemlisi birkaç istisna dışında memleketteki bütün dinî organizasyonları, üzülerek ifade ediyorum, bu rantiye ve yağma düzenine ortak ettiler. Suç ve vebal ortaklığına taşınmış olmaları inandıklarını söyleyemeyen, amel edemeyen bir çarpık düzen içerisinde maalesef kitlelerin suskunlaştırıldığı bir süreci görüyoruz. Her şeye rağmen akıl ve vicdan hizasında düşünen, Türkiye’nin o değerlerini çalıştırabilecek insan kümesi de var. Psikolojik eşikler bence geçildi. Dokunulamaz denilen iktidara dokunulmuştur" diye konuştu.

DP Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Sinanpaşa pazarını da dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.