Golden Diet Beslenme Danışmanlığı Hizmete Açıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Golden Diet Beslenme Danışmanlığı açıldı.

Uzman diyetisyen Nimet Yeşilçayır tarafından Altınbaş İş Merkezinde açılan Golden Diet Beslenme Danışmanlığı danışan kabulüne başladı. 

   Golden Diet Beslenme Danışmanlığı bilimsel bir yaklaşım ile sizin yaşam tarzınıza uygun olan beslenme programıyla; kilo alma, kilo verme, çocuk beslenmesi, hamilelik ve emziklilik dönemi beslenmesi, hastalıklarda beslenme gibi yaşamın bütün dönemlerini kapsayan beslenme programlarında danışmanlık hizmeti verecek.

   Uzman Diyetisyen Nimet Yeşilçayır ‘Beslenmenin hayatın her aşamasında sağlığı destekleyen en önemli unsur ve ilaç tedavisi kadar önemli olduğunu , emek ve sabır istediğini, hayatın tüm dönemlerinde farklı beslenme gereksinimlerinin yer aldığını ve yanlış beslenme tarzıyla büyüyen çocukların ileriki dönemlerde hastalıklara yatkınlık kazanacağını  bu durumunda obeziteye neden olacağını’ belirtti.

   Yeşilçayır açıklamasında: ‘Sağlıklı beslenme her şeyin temelidir. Kendiniz için bir yatırım yapmak ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek için bir adım atmak istiyorsanız, Golden Diet olarak sizlere bu yolda eşlik etmek için bekliyoruz.’ dedi.

Golden Diet Beslenme Danışmanlığı Uzman Diyetisyen Nimet Yeşilçayır Uzman Diyetisyen Nimet Yeşilçayır