Girişgin Oto Kuaför'de aracınız pırıl pırıl olsun!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da hizmet veren Girişgin Oto Kuaför'de Temizlik Fırsatları! Fırçasız Yıkama, Buharlı Far Temizleme, Hızlı Cila ve Dahası Sizi Bekliyor!

Otomobil sahiplerinin en önemli ihtiyaçlarından biri sıklıkla temiz ve bakımlı bir araba. Afyonkarahisar'da Şuhut Kavşağında hizmet veren Girişgin Oto Kuaför, otomobil severlere kaliteli bir hizmet sunuyor.

Bu merkez, aracınızın ihtiyaçlarına göre seçilebilecek geniş bir aksesuar yelpazesine sahip. Ancak Girişgin Oto Kuaför'ün hizmetleri sadece bu kadarla sınırlı değil.

Girişgin Oto Kuaför: Aracınızın Bakım Merkezi

15 Ekim ve 25 Ekim 2023 tarihleri arasında devam edecek olan bir kampanya ile Girişgin Oto Kuaför, otomobil sahiplerini memnun edecek bir hizmet yelpazesi sunuyor. Otomobil iç dış yıkama sadece 130 TL, ticari araçlar için ise sadece 180,00 TL

İndirimler sadece bununla sınırlı değil. Oto kılıf ve aksesuarlarında da büyük indirimler gerçekleştiriliyor. Farklı araç modellerine uygun aksesuarlar ve oto kokularını burada bulabilirsiniz.

Detaylı Temizlik, Profesyonel Hizmet

Girişgin Oto Kuaför, müşterilerine çok daha fazlasını sunuyor: fırçasız iç-dış yıkama, detaylı temizlik, buharlı far temizleme, pasta-cila, hızlı cila, jant temizleme ve su yokken bile motor yıkama hizmeti.

Profesyonel ve güler yüzlü personeli ile Girişgin Oto Kuaför, mükemmel hizmetin garantisini veriyor.

Adres bilgileri : Ali İhsan Paşa Mahallesi, Konya Karayolu üzeri, Bayındırlık Minibüs Durağı yanında Akıllı Kavşağa varmadan solda.

İletişim numarası ise: 0 546 565 34 03 - Oğuzhan Bey

Girişgin Oto Kuaför ile aracınızın konusunda uzman ellerde olacağına emin olabilirsiniz.

Girişgin Oto Kuaför Afyonkarahisar Afyon oto yıkama