Gelecek Partisi, Yerel Seçimler İçin Hazırlıklara Başladı

TAKİP ET

Gelecek Partisi, yerel seçimlere hazırlık kapsamında Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş'ı ziyaret etti. Genel merkez Ege Koordinatörü Sayın Önder Nafiz Caner'in gerçekleştirdiği ziyarette Afyonkarahisar için görüş alışverişi yapıldı.

Türkiye'nin geleceğine umut olan Gelecek Partisi, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Genel Merkez Ege Koordinatörü Sayın Önder Nafiz Caner, Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Afyonkarahisar'ın yerel seçimleri için stratejiler ve görüşler masaya yatırıldı. İki taraf arasındaki olumlu geçen görüş alışverişi sonrasında Niyazi Ertaş, Sayın Nafiz Bey'e teşekkürlerini ileterek, ziyaretin önemine vurgu yaptı.

Gelecek Partisi'nin yerel seçimler için attığı bu adım, Afyonkarahisar'da siyasi sahnenin geleceğini şekillendirmede önemli bir adım olarak dikkat çekiyor. Parti yetkilileri ve Niyazi Ertaş, halkın taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak, gelecekteki yerel yönetim hedeflerini daha da netleştirmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Gelecek Partisi Afyonkarahisar Niyazi Ertaş Önder Nafiz Caner