Gazlıgöl Bölgesi, Sömestr Tatilinde Tam Kapasite!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın şifalı sularıyla ünlü Gazlıgöl-Yaylabağı Termal Turizm bölgesi, sömestr tatili döneminde termal otellerde yoğun ilgi görüyor.

Gazlıgöl Havzası Termal Yatırımcılar ve İşletmecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Başaran, su kesintisi sorununun alınan tedbirlerle bu yıl yaşanmadığını belirterek Vali Yiğitbaşı ve yetkililere teşekkür etti.

Gazlıgöl bölgesindeki termal otellerin sömestr tatili süresince tam dolulukla çalıştığını açıklayan Başkan Mustafa Başaran, Afyonkarahisar'da konaklamayı tercih eden tatilcilerin hem aileleriyle bir arada tatil yapma imkanını değerlendirdiğini hem de yorgunluklarına şifa bulmak için bölgeyi tercih ettiğini ifade etti.

Özellikle her sömestr tatilinde ve kış aylarında yaşanan su kesintisi sorununun bu yıl yaşanmamasının, Vali Kübra Yiğitbaşı'nın bölgenin tek elden yönetilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla attığı doğru adımların meyvesi olduğunu belirten Başaran, Afjet Genel Müdürü İsmail Kara ve Af-Gazjet teknik ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Mustafa Başaran, "Bu sene su dağıtım sisteminde herhangi bir kesinti yaşanmaması, bölgenin sürdürülebilirliğine yönelik atılan doğru adımların bir göstergesidir. Vali Yiğitbaşı'na ve tüm ilgililere teşekkür ediyoruz" dedi. Gazlıgöl-Yaylabağı bölgesindeki termal oteller, hem şifalı sularıyla hem de doğal güzellikleriyle tatilcilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.