Gaziemir'de yerinde teşhis, süratli çözüm

TAKİP ET

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve ekibi sokak sokak şehri gezip yerinde teşhis yapıyor; vatandaşların görüş, tavsiye ve isteklerini dinliyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, kentteki kusurları yerinde teşhis etmek, vatandaşların isteklerini dinlemek amacıyla mahalle ziyaretleri yapıyor.  Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleriyle eş güdümlü ilçeyi sokak sokak gezen Başkan Arda, vatandaşların ve esnafların isteklerini dinliyor. Yaptıkları çalışmalar ile ilgili yurttaşlara bilgi veren Başkan Halil Arda, mahallelerdeki kusurları yerinde teşhis ediyor. Mahallelerdeki problemleri ve vatandaşların isteklerini tek tek not alan Arda ve ekibinin teşhis ettiği eksiklikler, belediye ekiplerinin süratli müdahalesiyle gideriliyor. 

Proje ve hizmetlerine biçim verirken her kesimden yurttaşın görüşlerini aldıklarının altını çizen Başkan Halil Arda, “Proje ve çalışmalarımızı hayata geçirirken yurttaşlarımızın isteklerini göz önünde bulunduruyor, onları şehrin yönetimine ortak ediyoruz. Bu anlayışıyla mahallelerimizi gezerek yurttaşlarımızla bir araya gelerek onlara çalışmalarımızı anlatıyor, onlardan gelen istekleri dinliyoruz. Mahalle ziyaretlerinde yerinde teşhis ettiğimiz eksiklikler ve yurttaşlarımızın ulaştırdığı problemleri, ekiplerimizi yönlendirerek süratlice çözüyoruz. Merkez mahallelerimizden başladığımız gezilerimiz kapsamında ilçemizin 16 mahallesini de gezerek yurttaşlarımızla buluşacak, onlara kulak vereceğiz” diye konuştu.

gaziemir haber gaziemir haber son dakika