FUE Saç Ekimi İzmir

TAKİP ET

FUE Saç Ekimi İzmir FUE saç ekimi başın sağlıklı bölgelerinden saç kökleri alınarak bu kökleri saç çıkmayan bölgelere uygun cihazlarla ekmesidir

FUE saç ekimi başın sağlıklı bölgelerinden saç kökleri alınarak bu kökleri saç çıkmayan bölgelere uygun cihazlarla ekmesidir. Bu işlem lokal anestezi yapılarak gerçekleştiği için acı hissedilmemektedir. Ameliyatsız olarak gerçekleşen FUE saç ekimi İzmir kesin sonuçlar vererek saç dökülmesi problemi yaşayanların yüzünü güldürmektedir. Ayrıca bu yöntem kolay iyileşme sağlamaktadır.

FUE Saç Ekim Yöntemi Neden Tercih Edilir?

Bu yöntem net sonuç verdiği için tercih edilir. Alınan sonuçlarda bu işlemi uygulayan kişilerin saçlarının uzadığını, canlı bir görünüme sahip olduğu incelenmiştir. Bu işlem sayesinde başın herhangi bir bölgesinde kellik oluşmamaktadır. Uzayan saçlar dayanıklıdır. Kolay kolay kopma gerçekleşmez. Ayrıca yara izi bırakmadığı için de Fue Saç Ekimi İzmir ‘de tercih edilir.

FUE Saç Ekiminin İşlem Aşamaları 

İlk olarak sağlıklı bölge bulunur. Bu sağlıklı bölgelerden saç kökleri çıkartılır. Bu sırada lokal anestezi yapılır. Sağlıklı olarak alınan saç kökleri ekime hazırlanır. Alınan saç kökleri bir karışım içinde bekletilir. Saçların ekilmesi için kanallar açılmaya başlanır. Kanallar doğal görünüme sahip olunacak şekilde açılır. Açılan kanallara daha sonra toplanılan kökler mikromotorlar aracılığıyla saça ekilmeye başlanır. Bu işlemler yaklaşık olarak 3 saat sürmektedir. 

FUE Saç Ekimi Yaptıracak Olan Kişiler Neye Dikkat Etmelidir?

FUE saç ekimi İzmir yaptıracak kişiler öncelikle detaylı bir planlama yapması gerekir. İşlemler yapılmadan önce saç dökülmesinin nedeni araştırılmalıdır. İşlemi yaptıracak kişinin sağlığının bu işlem için uygun olup olmadığı araştırılmalıdır. İşlemi yaptıracak kişiler beklentilerini ve taleplerini açık bir şekilde dile getirmelidir. Aksi takdirde istediği sonuca ulaşamayabilir. Medisistem kişilerin saç ekimi sonucunda en iyi hizmeti almaları için gerekli tüm her şeyi yapmaktadır.

FUE Saç Ekimi Kişiye Ne Sağlar?

Öncelikle saçları dökülen kişi kendini rahat hissedemez. Görünümünü beğenmediği saçlardan dolayı psikolojik olarak kötü hissedebilir. Bu çok doğaldır. FUE saç ekimi bu durumu ortadan kaldırmayı amaçlar. Kesin sonuçlar ve doğal görünüm sağlayan bu saç ekimi yöntemi kişiye özgüven verir. Bu işlemin gerçekleştiği sonradan anlaşılmaz. Mezoterapi için bilgi ise https://www.medisistem.com.tr/mezoterapi-sac-tedavisi-izmir