Fiat, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılına Özel Fiorino'yu Satışa Sundu

TAKİP ET

Fiat, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak için özel olarak tasarlanmış yeni Fiorino modelini satışa sundu. Türk bayrağı renklerinden ilham alarak tasarlanan bu özel araç, 100. yıl logosu ve anlamlı detaylarla dolu.

Fiat, ülkemizde popülerliği yüksek olan ticari araçları Doblo ve Fiorino ile aile aracı Egea gibi modelleriyle tanınıyor. Şirket, Doblo üretimini sonlandırmış olsa da yeni Fiorino modeliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Türk bayrağı renkleri olan kırmızı ve beyazın hakim olduğu bu özel modelde, 100. yıl logosu hem iç hem de dış tasarımda göze çarpıyor. Logonun altında "1923 - 2023" yazısı bulunuyor ve sonsuzluk işareti, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuzluğuna atıfta bulunuyor.

İç mekanda da aynı logolar ön camda, el freninin yanında ve koltuklarda yer alıyor. Kırmızı renk, vites topuzu, körük ve koltuk dikişlerinde de özel olarak kullanılmış.

Bu özel araçtan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yılına atıfla 1923 adet üretilecek. Fiorino'nun fiyatları ise Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP modeli için 690.900 TL'den başlıyor. Türk otomotivseverler için özel tasarlanan bu araç, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlayacak.

fiorino fiorino 2023 fiorino sahibinden fiorino fiyat fiorino 100 yıl