Fertillife'dan Tüp bebek kongresi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Fertillife Sağlık Grubu bugün Afyonkarahisar'da özel bir otelde Uluslar arası ikinci tüp bebek Kongresini gerçekleştirdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Fertillife için  hazırlanan tanıtım filmine yer verildi. Daha sonra, Fertillife Sağlık Grubu Yönetim kurulu Başkanı Prof. Dr. Fatih Öğünç kısa bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi;

Sayın Milletvekilim Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, ATSO Başkanımız sayın Hüsnü Serteser,İl Genel Meclis Başkanımız sayın Burhanettin Çoban, İl Sağlık Müdürümüz sayın Serhat Korkmaz, İl Emniyet Müdürüm sayın Gürsel Yıldız, Jandarma Alay Komutanım sayın Hamza Çömez, Değerli hocam prof. Dr.Tezken Çamlıbel, sevgili katılımcılar ve saygıdeğer basın mensupları, ikincisini düzenlemiş olduğumuz Uluslar arası Tüp Bebek Kongremize hepiniz hoş geldiniz, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 İstanbul’dan sonra, Afyonkarahisar’da da  hizmet vermenin sevincini yaşıyoruz. Fransa ve İspanyadan sonra Türkiye’de de Tüp bebek merkezleri son derece başarılı çalışmalar yaparak, çok sayıda bebek sahibi olmayı hayal eden aileleri sevindirmiştir.

Biz 2008 yılında kurulduktan sonra hem İstanbul’da hem de Eskişehirde bulunan bir sağlık merkezinin işletmeciliğini yaptık. Daha sonra’da 2019 yılının Şubat ayında Afyonkarahisar’da merkeze sahip olmak nasip oldu. Üreme sağlığı bizim için çok önemli bir alan. Tüm teknolojiler özellikle gelişmiş ülkelerde, Amerika, ispanya ve Fransa’da tüp bebek merkezleri başarı oranlarının olduklarını biliyoruz.Bizim amacımız da bu alanda elimizden gelen hizmetin en iyisini vermektir tabiî ki.

 Ben bu anlamda sizlere tekrardan hoş geldiniz diyor hepinize saygılar sunuyorum” Dedi. Ardından Prof. Dr. Tezken Çamlıbel Dünyada ilk Tüp bebek uygulaması ve tarihi ile ilgili, bu zamana kadar sağlanan başarılarla ilgili sunum yaptı. Program bu gün gün boyu ve yarın da devam edecek. Programa çok sayıda ülkede görev yapan doçentler, profesörlerve doktorlar da katıldı.