Fatih Özkösemen Digitalzone'da!

TAKİP ET

Bu yıl 18-19 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek olan Digitalzone18 için geri sayım başladı.

Doğu Avrupa'nın en büyük dijital pazarlama konferansı Digitalzone, 700’den fazla uzman katılımcı ile 2 gün boyunca sektördeki yeni gelişmeleri ele alıyor. Google’ın Dublin Ofisi’nde Araştırma Kalitesi ekibi üyesi olarak çalışan uzman analist Fatih Özkösemen bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaşıyor ve onların sorularını yanıtlıyor. İlk günü İçerik, ikinci günü Search başlıklarına yoğunlaşacak olan konferansta Fatih Özkösemen, “Google’ın Gözünden: Arama Dünyasındaki Son Gelişmeler” başlıklı sunumuyla ikinci gün sahneye çıkıyor.

Yolculuğuna 2013 yılında SEOzone olarak başlayan uluslararası konferans, Türkiye’nin önemli uluslararası dijital pazarlama ve SEO ajansı olan Zeo Agency tarafından düzenleniyor. Dijital pazarlama, data analizi, SEO hizmeti gibi alanlarda yaratıcı fikirler geliştiren ve üstün bir hizmet sunan Zeo Agency’nin etkinliğini prestijli pek çok kurum da sponsor olarak destekliyor. 2016 yılında adını Digitalzone olarak değiştiren ve kapsamını geliştiren konferans, artık SEO’nun yanı sıra 360 derece dijital pazarlama konularını da kapsıyor. Digitalzone etkinliğine dünyanın dört bir yanından dijital pazarlama uzmanlarının, sektör liderlerinin, analistleri katılıyor.

Dünya Devleri Digitalzone’da Buluşuyor

Digitalzone konferansı, bu yıl 10’dan fazla yabancı konuşmacıya ve 700’den fazla uzmana ev sahipliği yapıyor. 6. kez İstanbul’da düzenlenen Digitalzone, dev şirketlerin profesyonellerini, en seçkin uzmanları bir araya getiriyor. İki gün sürecek olan konferansın ilk gününde uzmanların İçerik konusunda sunumlar yapacağı oturumlar yer alıyor. İçerik Pazarlaması, Video Pazarlaması, Kullanıcı Deneyimi ve Sosyal Medya Pazarlaması gibi öne çıkan konulardaki oturumların ardından soru yanıt bölümlerinde daha etkili bir diyalog zemini oluşuyor. Search günü olan ikinci gün ise, Google’ın Search Quality ekibinde analist olarak görev yapan Fatih Özkösemen başta olmak üzere pek çok konuşmacı sahnede yerini alıyor. Arama Motoru Optimizasyonu, Arama Motoru Pazarlaması, PPC Reklamları ve Sosyal Medya Reklamları konularında gerçekleşecek oturumlarda en yeni bilgiler ve en yaratıcı fikirler katılımcılarla paylaşılıyor.

Fatih Özkösemen ile Arama Kalitesi

Türkiye’de dijital pazarlama sektörünün başarılı isimlerinden biri olan Fatih Özkösemen, Search günü vereceği konferans ile sektör deneyimlerini, yeni trendleri, yeni fikirleri ve yaratıcı çalışmalarını anlatıyor. Dijital pazarlama sektöründe arama sonuçlarının geliştirilmesi, spam ve kötü yazılıma karşı önlemler, daha hızlı ve güvenli siteler oluşturulması, mobil uyumu gibi başlıklarda etkili çalışmalar yapan Özkösemen, konferansın sonunda katılımcıların sorularını içtenlikle yanıtlayarak, merak edilen konulara açıklık getiriyor. Her katılımcının maksimum fayda sağlayabilmesi için Digitalzone18 boyunca bütün konuşmalarda simultane çeviriye erişim mümkün oluyor. Ayrıca bütün konuşmacılar konferanslarının ardından 15 dakika boyunca katılımcıların sorularını yanıtlıyor.