"Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, görevinin sona ermesinin ardından veda ziyaretinde bulundu"

TAKİP ET

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, görev süresinin dolmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğüne veda ziyareti...

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, görev süresinin dolmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğüne veda ziyaretinde bulundu. Yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici'yi makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Uğur Bilge, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Eskişehir'imiz için tüm arkadaşlarımızla ve sağlık çalışanlarımızla birlikte elinden gelen gayreti gösterdik ve şehrimizi bölgenin ve ülkenin önemli sağlık merkezlerinden biri haline getirdik. Görevimi rahatlıkla teslim ediyorum. Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici'ye görevini başarıyla sürdüreceğine inancım tam. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici ise, "Eskişehir'e hizmet noktasında bu ilk adımda, önceden görev yapan Prof. Dr. Uğur Bilge'ye teşekkür ediyor ve ondan devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Bu görüşmenin ardından Bilge, müdürlükte çalışan sağlık personeli ve yetkililerle görüşüp vedalaşarak fotoğraf çekimi yaptı. Görüşmeler sırasında çalışanlara iyi dileklerini ileten ve memnuniyetini ifade eden Bilge, müdürlük binasından ayrıldı.

#Eskişehir #Sağlık #Müdürlük #Veda #Ziyaret #GörevDeğişimi #SosyalHizmetler