Eskişehir Hava Durumu: 8 Kasım 2023 Güncel Tahminler

TAKİP ET

Eskişehir'deki hava durumu tahminleri güncellendi. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan tahmine göre, bölge genelinde parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. Gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu hava şartları bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve doğu yönlerden esmesi tahmin ediliyor. Bölgede meteorolojik bir uyarı bulunmuyor.

Eskişehir İli hava durumu tahminleri Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından güncellendi. Bölge genelindeki hava durumunun parçalı ve az bulutlu olacağı, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu hava şartlarının yaşanabileceği bildirildi.

Önemli bir sıcaklık değişikliği beklenmezken, rüzgarın kuzey ve doğu yönlerden hafif ve orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor. Yetkililer, meteorolojik bir uyarının bulunmadığını belirtti.

Eskişehir ilinin detaylı hava durumu tahminine bakıldığında ise; Odunpazarı, Çifteler, Alpu, İnönü, Beylikova ilçelerinde en düşük sıcaklığın 22°C, Mahmudiye ve Sivrihisar'da 21°C, Mihalıççık ilçesinde 19°C, Seyitgazi ve Han'ın 20°C, Günyüzü'nün 23°C, Sarıcakaya'nın ise 28°C olmasını bekleniyor. Tepebaşı ilçesinde ise hava durumu tahmini 21°C olarak açıklandı.

En yüksek hava sıcaklığının yaşanacağı Mihalgazi ilçesi, hava sıcaklığı 25°C olacak şeklinde belirtildi.

Haber: Afyon Kent Haber

Eskişehir Hava Durumu