Eskişehir'de Bu Salon Mantarlı Tırnakları Temizleyip Protez Tırnak Yapıyor!

TAKİP ET

Eskişehir'de Tırnak Mantarı rahatsızlığı olan kişiler Lion Beauty'e giderek diş dolgu malzemesiyle yapılan Protez Tırnaklara Merhaba Diyor!

Afyon Kent Haber olarak, Eskişehir'de hizmet veren ve tırnak mantarı olan kişilere hizmet veren Lion Beauty işletmesini ziyaret ederek, yetkilisi Tuğçe Dülger'den detaylı bilgiler aldık.

Eskişehirli güzellik salonu sahibi Tuğçe Dülger, mesleğine 2008 yılında başlamış olup, İstanbul'da aldığı eğitimlerle kendini geliştirmiştir. 8 yıl boyunca İstanbul, 5 yıl boyunca Kıbrıs ve son 5 yıldır da Eskişehir'de kendi salonunda hizmet vermektedir. Tuğçe Dülger, özellikle tırnak mantarı sorununa yaptığı dolgu tırnaklarla çözüm odaklı yaklaşarak önemli bir hizmet sunmaktadır.

Mantarlı tırnakları derinlemesine temizleyip üzerine diş dolgu malzemesiyle tırnak yapıyor olması, tırnak mantarı rahatsızlığı bulunan kişilerin tercih ettiği bir salon olduğunun altını çiziyor. Mantarın sudan nemden beslendiğini belirten Dülger, tırnak yapım sürecinde mantarın beslenme kaynağını keserek başarılı sonuçlar elde ettiğini ifade ediyor. Bu yönteminin kullanım süresinin 2 ay olduğu belirtiliyor.

Doktorun önerdiği mantar ilaçları ile birlikte uygulanması sayesinde hem içeride hem dışarıda mantarın etkili bir şekilde kesildiğini ve böylece daha hızlı bir ilerleme sağlandığını belirten Tuğçe Dülger, tırnak mantarının yaygın olarak gözlenen belirtilerini de açıklıyor. Kalınlaşmış doku, beyaz-sarı ya da kahverengi renk değişikliği, ufalanan veya düzensiz yapı, şekil bozukluğu ve hafif koku gibi semptomların tırnak mantarının varlığını gösterdiğini vurguluyor.

Yaşlı yetişkinlerde tırnak mantarının daha yaygın görüldüğünü açıklayan Tuğçe Dülger, yaşlılıkla birlikte tırnakların kırılgan ve kuru bir dokuya sahip olduğunu, bu durumun mantar enfeksiyonlarının tırnaklara daha kolay yerleşmesine neden olduğunu belirtiyor. 
Lion Beauty olarak, tırnak mantarı rahatsızlığı yaşayanları Eskişehir'deki salonlarına davet eden Tuğçe Dülger,  Mantarlı tırnakları derinlemesine temizleyip üzerine diş dolgu malzemesiyle Protez tırnak yaptırmak isteyenlere hizmet sunacaklarını vurguluyor. 

LİON BEAUTY ADRES: 

Salonun adresi : Lion Beauty – Tuğçe Dülger
İsmet İnönü 1 Cadde Ungan Apartmanı Kat: 1, Eskişehir 
İletişim numarası: 0 553 874 65 55







Eskişehir Haber Mantarlı tırnak protez tırnak Lion Beauty Lion Beauty adres