Erbakan Vakfında çalışmalarına devam ediyor

TAKİP ET

İki ay evvel yapılan bayrak değişimi sonrası Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda göreve gelen Ali Türkaslan, yeni yönetim kadrosuyla birlikte, yaptığı çalışmalar ile gündem oluşturmaya devam ediyor.

Afyonkarahisar'a bağlı 17 ilçe ve 41 beldede yoğun bir aktivite gösterdiklerine değinen İl Başkanı Ali Türkaslan, "bayrağı devr'aldıkları günden bu yana, yönetim kadrosundaki arkadaşları ile birlikte, Devlet ve Milletimizin İstikrarı İstikbali husususunda coşkun ve coşkulu performans içerisinde olduklarını" ifade etti.

Yönetimi devr'aldıkları günden bu yana geçen süreç hakkında yazılı bir basın açıklaması yapan Erbakan Vakfı İl Başkanı Ali Türkaslan, "yönetim kadromuz ile beraber Vakfımızın kuruluş gayesinden ödün vermeden, bir çalışma programı oluşturduk. İlçelerimiz ve beldelerimiz üzerinde yoğun bir şekilde çalışarak teşkilat başkan ve yönetimlerini tayin ettik. Kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz bu şuurlu çalışmalar nedeniyle, yönetim kadromuz olarak, Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih ERBAKAN tarafından Ankara'ya davet edildik. Davet esnasında Dr. Fatih ERBAKAN, Afyonkarahisarda yapılan aktif ve etkin teşkilatlanma çalışmalarımızdan dolayı övünç duyduğunu dile getirerek, bizim şevkimizi bir o kadar yükseltmiştir. Erbakan Vakfı olarak Afyonkarahisar ve dolayısıyla Devletimiz ve Milletimizin huzur ve refahı için taşın altına elimizi koymuş bulunmaktayız" dedi.