En Güzel 4 Muhafazakar Otel Tavsiyesi

TAKİP ET

Yakın zamanda İslami kaidelere uygun hizmet alabileceğiniz bir otelde konaklamayı düşünüyorsanız doğru adrestesiniz.

Yakın zamanda İslami kaidelere uygun hizmet alabileceğiniz bir otelde konaklamayı düşünüyorsanız doğru adrestesiniz. Sizler için muhafazakar otelleri araştırdık ve en çok tercih edilen, en güzel otelleri belirledik. Eğer konforlu ve keyifli bir tatil yapmak için muhafazakar oteller arasından seçim yapmakta zorlanıyorsanız hemen şimdi bu listede yer alan otellere göz atmaya başlayın.

1. İkbal Termal Otel

Listemizin ilk sırasında İkbal Termal yer alıyor. Afyon’da hizmet veren bu otelde termal tatil konforunu üst düzeyde yaşayabilirsiniz. Kadınlara özel ve tamamen korunaklı bir yapıda olan kapalı havuzu, tesettürlü kadınların mahremiyet endişesi yaşamadan kullanabilecekleri alanlardır. Aynı zamanda açık havuz da bulunuyor ve bu havuzu kadınlar tesettür mayo ile kullanabiliyorlar. Tüm yiyeceklerin helal olduğunu ve termal otelde, tüm tesiste alkol kullanımına izin verilmediğini de eklemek gerekir. Kadınlara özel sağlık ve spa alanları da bulunuyor ve bu alanlar arasında özel olarak kiralanabilenler de var.

2. Adenya Hotel Resort & Spa

Rotanızı Antalya’nın Alanya ilçesine çevirmek istediğinizde gönül rahatlığı ile konaklayabileceğiniz en güzel otellerden biri Adenya Hotel’dir. Alanya’nın muhteşem bir bölgesinde bulunan bu otelde sadece kadınlara özel plaj ve güneşlenme alanları yer alıyor. Bu alanların tamamen korunaklı olduğunu da ekleyelim.

Elbette yiyeceklerin tamamı helal ve aynı zamanda alkolsüzlük kuralı bu otelde de geçerlidir. Otelin hiçbir yerinde alkol servisi yapılmıyor ve otel odalarında da alkol bulundurulmuyor. Hem açık hem de kapalı havuz sevenler bu otelde gönüllerince bir tatil yapabilir. Çünkü açık ve kapalı havuz seçenekleri arasında kadınlara özel ve tamamen korunaklı olanları da var. Tüm bunlarla birlikte buhar banyosu ya da sauna gibi tatil keyfinizi taçlandıracak olan imkanlardan da faydalanabilirsiniz.

3. Wome Deluxe

Oldukça yüksek bir puanlamaya sahip olan Wome Deluxe de en güzel muhafazakar oteller listemizde yer alıyor. Misafirlerin konforu için her türlü detayın düşünüldüğü bu otel Antalya'nın Alanya ilçesinde hizmet veriyor. Tesiste sadece helal gıdalar ile yemek hazırlandığını ve aynı zamanda alkolsüzlük kuralının net bir şekilde uygulandığını da belirtmek gerekir.

Tesisin hiçbir yerinde alkol servisi yapılmıyor ve kadınlara özel tamamen korunaklı bir yapıya sahip olan plaj ile güneşlenme alanı da bulunuyor. Tesettür mayonun zorunlu olduğu bir diğer plajda var ve bu plaja kadınlar tesettür mayo ile girebiliyorlar. Tercihini deniz yerine havuzdan yana kullanmak isteyen kadınlar için de hem açık hem de kapalı havuz imkanı sunuluyor.

Bu havuzlar tamamen korunaklı bir yapıda olduğundan kadınlar mahremiyet konusunda problem yaşamıyor. Bu arada açık ve kapalı havuz ile kadınlara özel plaj ve güneşlenme alanlarında sadece kadın personelin hizmet verdiği bilgisini de aktaralım. Otelin puanlaması oldukça yüksek ve bu da sunulan hizmetin kalitesinin net göstergelerinden biridir.

4. Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa

Gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz oteller listemizde yer alan bu tesiste helal yiyecekler ve alkolsüzlük kuralı uygulanıyor. Bununla birlikte kadınlara özel ve tamamen korunaklı sağlık ile spa alanlarının olduğunu ekleyelim. Elbette plaj ve güneşlenme alanları gibi en önemli ihtiyaçlar da karşılanıyor ve bu alanlar arasında sadece kadınlara ayrılmış olanlar da var.

Karışık kullanımlı bir açık havuzu olan otelde tesettür mayo ile kadınların bu havuzu kullanmasına müsaade ediliyor. Bazı odalarda tamamen korunaklı açık havuz bulunduğu bilgisini de aktaralım. Özel olarak kiralanabilen pek çok farklı alan ziyaretçilere sunuluyor. Seferihisar'da hizmet veren bu oteli daha yakında incelemek isterseniz HalalBooking.com internet sitesine uğrayın.

HalalBooking.com muhafazakar otel bulmanın en kolay yoludur. Kendi yaşam tarzınıza uygun hizmet alabileceğiniz bir otel bulmak için farklı platformlarda zaman kaybetmek yerine bu siteye uğramanız daha doğru olacaktır. Otellerin görsellerini inceleyebilir ve daha önce konaklayanların verdikleri puanları da görebilirsiniz. Böylelikle beklentilerinize uygun bir hizmet alacağınız muhafazakar oteli saniyeler içerisinde bulmanız mümkün olacak.