Emirdağ'da dünya evine girecek gençlere müjde: Düğün Paketi geliyor!

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Emirdağ Belediye Başkan adayı Serkan Koyuncu, katıldığı bir televizyon programında yeni dönem projelerinden biri olan 'Yeni Evlenen Çiftlere Düğün Paketi' ile ilgili müjdeli haberleri paylaştı.

Başkan Koyuncu, aile kurumuna verdiği önemi vurgulayarak, yeni evlenen çiftlere destek olacaklarını belirtti. "Biz aileye ve aile kurumuna önem veren bir milletiz. Biz, aileyi güçlendirmek, ailenin arkasında durmak ve bu güçlü ailenin güçlü toplumu oluşturmasına inandığımız için aile kurumunu her daim önde tutuyoruz." diyen Başkan Koyuncu, düğün paketinin önemli bir proje olduğunu ifade etti.

Düğün paketinin detayları hakkında bilgi veren Başkan Koyuncu, şunları söyledi: "Düğün Salonu'nu biz temin edeceğiz, orkestra ve düğün pastası ve en önemlisi beyaz eşyasını biz karşılayacağız. Tabi bütün evlenen çiftlerimize bu desteği vermemiz imkansız. Sosyal Yardımlaşma Vakfından durumu iyi olmayan gençlerimizi kapsayan bir projemiz bu. Diyoruz ki 'Yuva kurmak sizden, destek Emirdağ Belediyesi’nden'."

Başkan Koyuncu'nun bu projeyi hayata geçirmesiyle, Emirdağ'da evlenmek isteyen genç çiftlere önemli bir destek sağlanacak ve mutlu bir başlangıç yapmalarına yardımcı olunacak. Emirdağ Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projeleriyle şehirdeki yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlanacak.