Döviz Kuru Takibinin Kolay Yolu

TAKİP ET

Anlık olarak değişen döviz kurunu takip etmek gerçekten kolay olmuyor.

Anlık olarak değişen döviz kurunu takip etmek gerçekten kolay olmuyor. Özellikle döviz alım satım işlemleri ile ilgili olanlar için güncel döviz kuru takibi çok daha önemli bir hal alıyor. Çünkü bu kişiler için döviz kuru canlı olarak takip edilmeli ve dolayısıyla anlık verilerle döviz kuru hesaplama işleminin yapılması gerekiyor. Elbette internetten bu bilgilere ulaşmanın çok kolay olduğunu biliyoruz. Fakat her sitenin anlık olarak güncellendiğinden emin misiniz?

Hangi Sitede Döviz Kuru Verileri Anlık Güncelleniyor?

Merkez Bankası döviz kurları 2019 verilerini anlık olarak görebileceğiniz en güvenilir siteler bankaların web adresleridir. Özellikle Kuveyttürk Bankası internet sitesinde döviz kurları canlı olarak an be an takip edilebiliyor. Çok sayıda kişinin kur takibini bu siteden yaptığını belirtebiliriz. Çünkü gördüğünüz rakamların gerçek olduğuna dair bir şüpheniz olmuyor.

Altın kuru da bankanın sitesinden takip edilebiliyor. Eğer altın alım satımı yapmayı düşünüyorsanız farklı adreslerde zaman kaybetmenize hiç gerek yok. Maalesef pek çok sitede serbest piyasa döviz kurları Kapalıçarşı anlık bilgi şeklinde aktarılan döviz kurlarının bir gün önceki rakamlar olduğunu dahi gördük. Bu nedenle yanılmamanız için önerimiz güvenebileceğiniz bir siteden takip yapmanızdır.

Döviz Çevirici ile Döviz Hesaplama Daha Kolay!

Hazır kurlardan ve döviz takibinden söz ederken sizi hesap makinesinden kurtaran bir uygulamadan da söz edelim. Döviz çevirici ile hesaplama işlemini hem daha kolay hem de daha hızlı yapabilirsiniz. Bilgisayarınıza, telefonunuza uygulama indirmenize gerek yok. Kuveyttürk internet sitesinde döviz kuru takibini yapabileceğiniz sayfada döviz çevirici de var. Üyelik ya da herhangi bir prosedür istenmiyor. Rahatlıkla çevirici uygulamasını kullanabilirsiniz.

Döviz çeviricide alış ve satış olmak üzere iki seçenek de size sunuluyor. Bu sayede hesaplamanızı en sağlıklı şekilde yapabilirsiniz. TL, USD, Euro, altın gibi seçeneklerin de sunulduğunu belirtelim. İlgilendiğiniz Euro döviz kuru ya da Dolar kuru olabilir, dilediğiniz hesaplamayı kolayca yapabilir ve işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada yorumlar bölümüne de göz atmak isteyebilirsiniz. Kuveyttürk web adresinden BIST 100 takibini de yapabileceğiniz bilgisini aktaralım.