Dinar'da Fırtına Gibi Esti: Kurumlar arası Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde heyecan dolu turnuva sona erdi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde düzenlenen "100. Yıl Cumhuriyet Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası", yoğun mücadelelere sahne olduktan sonra sona erdi.

Afyonkarahisar'dan Örnek Turnuva

Dinar Belediyesi tarafından, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı anısına düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, yerel kurumları bir araya getiren bir sportif etkinlik olarak dikkat çekti. Turnuva, aynı zamanda kurumlar arasında dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlandırmayı amaçladı.

12 Takım Şampiyonluk İçin Yarıştı

Dinar Belediyesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda toplam 12 takım, tansiyonu yüksek ve heyecan dolu maçlarla şampiyonluk için kıyasıya yarıştı. Hakemlik görevlerini Gazi Yılmaz ve Cemalettin Bozkurt üstlenirken, çizgi hakemliğini ise gençlik meclisi üyeleri gerçekleştirdi.

Turnuvada Sona Gelindi

Kapalı spor salonunda 11 hafta boyunca gerçekleşen turnuvanın şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü olurken, ikincilik Dinar Devlet Hastanesi'nin, üçüncülük Orman İşletme Müdürlüğü'nün ve dördüncülük ise Emniyet Müdürlüğü'nün oldu.

Dinar Belediye Başkanından Turnuva Değerlendirmesi

Turnuvanın son maçının ardından bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, içinde bulunduğumuz zor döneme rağmen bu tür etkinliklerin önemine değindi. Ayrıca emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Duru: "Turnuvalar Dostluk ve Kardeşliği Pekiştiriyor"

Dinar Kaymakamı Kemal Duru ise, turnuvaların dostluk ve kardeşliği pekiştirmedeki önemini vurgulayarak, turnuvaya katılan tüm takımlara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Kupa Töreni Tarihi Açıklandıü

Turnuvadaki ödüller, madalyalar ve belgelerin takdim edileceği tarih de belirlendi. Kupa, madalya ve katılım belgesi dağıtımı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında gerçekleştirilecek. Bu sayede, Cumhuriyetin 100. yıl anısına düzenlenen turnuva, halkın katılımıyla daha da coşkuyla tamamlanacak.

Afyonkarahisar Dinar kupa Nihat Sarı