Dhi Saç Ekimi Nedir?

TAKİP ET

Son zamanlarda daha da gelişmekte olan ve neredeyse herkesim yaptırmak için can attığı saç ekimi, gün geçtikçe çeşitlenmeye ve farklı teknikler ile uygulanmaya devam ediyor

Son zamanlarda daha da gelişmekte olan ve neredeyse herkesim yaptırmak için can attığı saç ekimi, gün geçtikçe çeşitlenmeye ve farklı teknikler ile uygulanmaya devam ediyor. Bu teknikler arasında yer alan ve pek çok kişinin tercihi olan dhi saç ekimi, doğrudan saç ekimi anlamına geliyor. Açılımı ise Direct Hair Implantation olarak bilinen bu metodun uygulanması için tamamen uzman doktorlar çalışma sürecini yürütürler. Dhi saç ekimi, bu alanda kullanılan cerrahi bir kalem ile saç köklerine ulaşım sağlanan bir tekniktir. Bu teknikte, cerrahi kalem kullanılarak saç köklerinde bulunan greftler ayrılır ve gerekli işlemlerden geçirildikten sonra yeniden saç köklerine enjekte edilir. Böylelikle saç ekiminin ilk süreci tamamlanmış olur.

 

Dhi Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

 

Dhi saç ekimi, kolaylıkla uygulanan ve cerrahi kalem olarak adlandırılan bir malzeme ile yapılan bir saç ekim metodudur. Başka hiçbir işleme gerek duyulmadan, tek seferde tüm süreç tamamlandığı için bu teknik doğrudan saç ekim tekniği olarak adlandırılıyor. Alanında deneyim kazanmış olan ve uzmanlığa doğru yaklaşan saç ekim cerrahları tarafından da uygulanan bu teknik, diğer tekniklere oranla çok daha uygun fiyatlar dâhilinde yapılır. Diğer tekniklerde kullanılan medikal cihazlar dolayısıyla, masraf çok daha fazla olabiliyor. Hem hastaların içini rahatlatmak hem de maliyeti olabildiğince aza indirerek aynı işlemleri yapabilmek için dhi tekniği hız kesmeden geliştirilmeye ve tercih edilmeye devam ediyor.

 

Dhi Saç Ekimi Tekniği Nedir?

 

Dhi saç ekimi tekniği, uygulanmadan önce, saç kökleri mutlaka bir medikal cihaz kullanılarak, rahat hale getirilir. Gevşeyen ve acı hmeyen saç köklerinden greftler alınmaya başlanır. Alınan kökler, doku şeklinde işlemden geçirilerek cerrahi kaleme aktarılır. Ayrı sınıflandırmalar ve özel çalışmalar sonrasında saçların incelik ve kalınlığı göz önüne alınarak, saç foliküllerinin yapısı göz önüne alınarak kalem kullanılmaya ve saçlar ekilmeye başlanır. Her türlü detaylı bilgi alabilmek ve tüm saç ekimleriniz için randevu alabilmek için https://www.doctorzenclinic.com/tr/sac-ekimi/dhi-sac-ekimi-teknigi/ linkinden bize ulaşabilir, uzman doktorlarımız yardımı ile birlikte saç ekimi sürecini tamamlayabilirsiniz.