Darıca Gebze Afyonlular Derneği'nde Heyecan Dolu Genel Kurul!

TAKİP ET

Darıca Gebze Afyonlular Derneği, 15. Genel Kurulu'nu büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Kösal Şakar, CHP Belediye Başkan Adayı Saide Arslan ve birçok önemli ismin katıldığı kongrede, Dernek Başkanı Cafer Üstü yeniden başkanlığa seçildi.

Darıca Gebze Afyonlular Derneği'nin merkezinde düzenlenen 15. Genel Kurul, birçok siyasi ve toplumsal figürün katılımıyla renkli bir atmosferde geçti. Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Fatma Kurtuluş, Madef Federasyon Başkanı Ömür Gülseven, Dadef Federasyon Başkanı Mesut Koca ve diğer önemli isimlerin destek verdiği kongrede, Dernek Başkanı Cafer Üstü, üyelerin büyük desteğiyle görevine devam etme kararı aldı.

Başkan Cafer Üstü, yaptığı kısa selamlama konuşmasında, "Darıca Gebze Afyonlular Derneği olarak 15. Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Dernek olarak hemşerilerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bu görevi birlikte sürdürmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diler, bize destek olan tüm dostlara teşekkür ederim. Bizler birlikte güçlüyüz!" dedi.

Darıca Gebze Afyonlular Derneği, toplumun dayanışma ve yardımlaşma duygularını canlı tutarak, memleket geleneklerini yaşatmaya devam ediyor. Başkan Cafer Üstü liderliğindeki dernek, hizmetlerine daha da güçlenerek devam edecek.