Cumhur İttifakı Güney Kasabası Başkan Adayını açıkladı!

TAKİP ET

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında 6 Haziranda yapılacak olan Sinanpaşa İlçesinin Güney kasabasında belediye başkanlığı seçimi için aday adaylığı süreci başladığından cumhur ittifakının değerlendirmeleri neticesinde Erol Karabacak ismi üzerinde ortak bir karara varıldığı açıklandı

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi. 

Güney kasabamızda özlemle uzun yıllardır beklenen hizmeti en kısa sürede sunmayı hedefliyoruz. Güney kasabamızda Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini yaşatmak ve tek bir sorunun dahil adının anılmayacağı bir hizmet belediyeciliğini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yürüteceğimizi belirtmek istiyoruz. Güney kasabamızın tüm sorunlarına tamamıyla hakimiz ve çözüm için yol haritamızı önümüze alarak çalışmaya başladık.

Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yolculuğuna 1994 yılında İstanbul’dan başlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin, insanlara etkin bir şekilde hizmet etmek ve sorunları çözmek olduğunun bilinciyle yeni bir belediyecilik anlayışı ortaya koymuştu. Aynı bilinçle 19 yıldır yaptığımız hizmetler, şehirlerimizin yönetimine talip olan bütün yol ve dava arkadaşlarımız için bir mihenk taşı niteliğindedir. Bundan sonra gönül belediyeciliği yolculuğuna Güney kasabamızda Cumhur ittifakının ortak adayı olan Erol Karabacak ile devam edeceğimizi duyurur, ülkemize Afyonkarahisarımıza, Sinanpaşamıza, Güney ve Çalışlar halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. 

Gerek hukuki süreçte gerek ise aday adaylık sürecinde gayret ve özverili çalışmalarından dolayı cumhur ittifakı milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyorum.

Güney Belediye Başkan adayımız Erol Karabacak'ın açıklaması

Bizler elimizden gelen çaba ve gayreti göstererek Cumhur ittifakına  layık olmaya çalışacağımıza İnanıyorum o açıdan herkese teşekkür ediyorum