Cleanday Türkiye Geneline Ortotolidin Satışı Gerçekleştiriyor

TAKİP ET

Su klorlama alanında 25 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Cleanday müşterilerine bu alanda pratik çözümler sağlıyor. Alanında sunduğu diğer ürün seçeneklerinin yanı sıra marka Ortotolidin satışı yapıyor.

Cleanday, su dezenfeksiyonu konusunda çözümlere ihtiyacı olan müşterileri için bu alanda çeşitli ürün seçenekleri sağlıyor. Marka tarafından sunulan ürün çeşitleri arasında yer alan Ortotolidin su analizi için kullanılıyor. 25 yıllık deneyimiyle alanındaki çalışmalarını sürdüren firma su klorlama konusunda Ortotolidin dışında ürün seçeneklerine de sahip.

Ortotolidin Klor Ölçümünde Pratik Bir Çözüm Sağlıyor

Su klorlama alanında çözümler sunan firma Türkiye geneline Ortotolidin satışı yapıyor. Su kalitesini ölçmek ve suyu analiz etmek için kullanılan bir ütün olan Ortotolidin su dezenfeksiyonu sürecinde yararlanılan önemli ürün seçenekleri arasında bulunuyor.

Ortotolidin kullanımıyla suda klor ölçümü düzenli bir şekilde yapılabiliyor. Cleanday litre bazında Ortotolidin satışı gerçekleştiriyor ve anlaşmalı kargo firmasıyla kısa sürede adrese teslim gerçekleştirilebiliyor. Firmadan yalnızca Ortotolidin edinilebileceği gibi sunulan hazır setlerle Ortotolidin, klor test kiti ya da sıvı klor ve klor test kiti ile satın alınabiliyor.

Cleanday Su Klorlama Alanında Çeşitli Ürün Seçenekleri Sunuyor

Müşteriler Cleanday ile sıvı klor, klor test kiti ve klor dozaj pompası satın alabiliyor. Uzun yılların getirdiği tecrübeyle çalışmalarına devam eden firma müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışıyor, müşterilerine hızlı servis ve uygun fiyatlar sağlıyor.