CHP Bursa İl Binası Törenle Açıldı

TAKİP ET

Tapusu alındıktan sonra tadilattan geçirilen Cumhuriyet Halk Partisi Bursa il binasının açılışı CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile PM üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, İl Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ve partililerin de katılımı ile gerçekleşen miting gibi bir törenle gerçekleştirildi.

Büyük coşkunun yaşandığı açılış töreni parti binasının önünde gerçekleştirilirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP ve Millet İttifakı'nın istikbal seçimlerde iktidar olacağını belirterek, "Parlamento fazlalığını sağlayacak ve Millet İttifakı'nın tespit ettiği cumhurbaşkanı adayı bu ülkenin yeni cumhurbaşkanı olacak" dedi. Sonrasında parti il merkezinin olduğu katta Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, İl Başkanı İsmet Karaca, PM üyeleri ve milletvekilleri ile işlemiş devre milletvekili ve il başkanları aracılığıyla yapıldı.

Bir uygulama nedeniyle Bursa'da tespit edilen İYİ Parti Sözcüsü İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile bir arada CHP İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan ve resmen nokta mitingine dönüşen coşkulu açılışta katılımcıları selamlayan CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, kongrede verilen sözü tuttuğunu belirterek, başta CHP Genel Merkezi olmak üzere tadilat konusu ile ilgili katkıda tespit edilenlara teşekkür etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Türkiye'de yaşam sürdüren her 2 şahıstan birinin CHP'li belediyelerden hizmet aldığını belirterek, CHP ve Millet İttifakı'nın mühim bir başarı kazandığını söylerken, "2019 tercihlerinde ulusal seçimlerde partimiz Millet İttifakı ile beraber mühim bir başarı kazandı. İçimizde bir ukte var. Bursa'da ulusal tercihleri kazanamadık. Ama emin olun, Bursa'yı kaybettik belki ama Türkiye'de 11 büyükşehiri kazandık. İktidarı zorlamak amacıyla 4 Aralık'ta Mersin'de miting yapacağız. Bu binadan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı çıkacak" dedi.