CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Vatandaşlarla Buluştu

TAKİP ET

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Burcu Köksal, Fatih Aydın ve Abidin Yağcı, Afyonkarahisar'ın en büyük semt pazarı olan Fuar Pazarı'nda vatandaşlarla buluştu.

Yoğun ilgiyle karşılaşan adaylar, ülkeyi şaha kaldırma vaadi ile yola çıkarak oluşturulan tek adam rejiminin ülkeyi ekonomik anlamda bir çıkmaza sürüklediğini ve vatandaşların hayatından bezdirildiğini belirttiler.

Milletvekili Adayı Fatih Aydın, üretici ve tüketicinin yüksek maliyetler ve fiyat istikrarsızlığı gibi sorunlar yaşadığını ve bu sorunların çözümünün Millet İttifakı'nda olduğunu vurgulayarak, halkın olağan dışı bir ilgi gösterdiği Millet İttifakı'nın adaylarına destek istedi. Saadet Partisi olarak Millet İttifakı'nın paydaşı olduklarını ifade eden Aydın, bu değişimi sağlayacaklarını ve ülkeye en büyük hizmetleri yapacaklarını söyledi.

Fuar Alanı Pazar Yeri'nde kendilerini heyecanla karşılayan vatandaşlara seslenen Köksal, Aydın ve Yağcı ise vatandaşların sorunlarını dinleyerek, Milletin İktidarı'nda bu sorunların kökünden çözüleceğini söylediler. Milletvekili Adayları, Millet İttifakı'nın kazanması durumunda 85 milyon vatan evladının kazanacağını vurgulayarak, halkın desteğini istediler. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları, seçmenlerin dikkatini çekmeyi ve desteğini kazanmayı hedefliyorlar.

CHP Afyon Burcu Köksal Fatih Aydın Abidin Yağcı seçim 2023