Burcu Galiba genç yaşta hayatını kaybetti

TAKİP ET

Denizli Haber - Daha hayatının baharındaydı. 38 yaşındaki Burcu Galiba Denizli'de, 6 aydır sürdürdüğü akciğer kanseri tedavisi sırasında hayatını kaybetti.

Denizli'de Burcu Galiba yaklaşık 6 ay önce kadar gittiği Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde akciğer kanseri teşhisi konuldu. Kanserin son evresinde olduğu tespit edilen 38 yaşındaki Burcu için hemen tedavi planı düzenlendi.

Çevresinde herekes tarafından çok sevilen, güler yüzlülüğü ile dikkat çeken Burcu Galiba, son evresinde olduğu kansere yapılan tüm müdahalelere rağmen yenilerek hayatını kaybetti.

Genç kadının ölümü, sevenleri tarafından büyük üzüntüye neden oldu. Burcu Galiba, dün Servergazi Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı

Burcunun vefatı sonrası sosyal medyada sevdikleri üzüntülerini paylaştılar. işte o paylaşımlardan bazıları ; 

Bugün çok sevdiğim, çok değerli, çok önemli bir insanı, kuzenimi, kardeşimi, kızımı, kalbimin bir köşesini kaybettim.

Burcu Galiba artık bizimle değil. Öyle biriydi ki varlığını bilmek, az da olsa konuşabilmek içinizi ısıtırdı. Yüreği gülen, hayata değer katan biriydi. Elinizi uzatsanız tutacağını hep bildiğiniz bir dosttu. Uzaktaydı, ama taaa içimdeydi. Kaybedince daha da anladım bunların hepsini.

Çaresizlikle acının buluştuğu bir noktadayım. Ben böyleysem kimbilir anası, babası ve kardeşi neler yaşıyorlardır? Nasıl dayanılır Burcu'nun yokluğuna...

Paylaşmak istedim, neden paylaşmak istediğimi tam olarak bilmeden...
Onu tanısaydınız sanırım çok severdiniz. Ve şundan da çok eminim, o sizi tanısaydı kesinlikle sizi, hepinizi, çok içten bir şekilde severdi.

Başımız sağ olsun.

Mekanın cennet olsun Burcucum, görüşmek üzere.

Burcu Galiba bir tanemizdi. Canımızdı.
Yıllarca beraber çalıştık. Ayrıldıktan sonra da ayrılmadık. Hep beraber çalışmak için bir bahane bulduk.

Canımız arkadaşımızdı. Akciğer kanseri oldu. Çok hızlı ilerledi. Kısa zamanda çok acı çekti. İncecikti, iyice inceldi. Ve gidiverdi aramızdan.

Çok güzeldi, iyiydi. Komikti, ölü güldürürdü. Fırlamaydı, başa çıkamazdınız. Huysuzdu bazı konularda. Öğle yemeklerini zehir etmişti bize bir dönem: Orada kıl çıkıyor buranın garsonu burnunu karıştırıyor şurası kedi sevmiyor. Huysuzluğu da çok komikti tabii.

Soyadı ağalık beylik bitti diye galip ağa olamadığından Galiba idi. Kendi gibi komikti. Yıllarca toplantılarda "Burcu Galiba, Özlem Yumuşak soyisimlerimiz gerçek" diyerek giriş yaptık.
Türkçesi de kendisi gibi güzeldi. Titizdi. Çok canımız yandı. Çok erken öldü. Mukadder abla başta olmak üzere bütün sevenlerine sabır dileriz. Yokluğuna alışamayacağız.

burcu galiba burcu galiba kim burcu galiba denizli burcu galiba vefat denizli haber